Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Άλλο στόκος… κι άλλο στόχος!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Αυτό που μας κράτησε μακριά απ’ τον στόχο μας, δεν ήταν τα εμπόδια, αλλά μια εύκολη διαδρομή προς ένα χαμηλότερο στόχο…

*** Δεν θέλω την νέα κανονικότητα ρε. Θέλω την παλιά αντικανονικότητα, το κατάλαβες;;;;

*** Στην κάθε μέρα που περνά,/ κι ένα σκαλί πιο πάνω,/και να πετώ το χέρι μου,/ γιε μου να μην σε φτάνω. (Στον Βύρωνα και στον Μιχάλη).

*** Ρωτώ τον Πέτρο προχθές: Ρε Πετρή, άμα σκοτώσει κάποιος μετά από 41 χρόνια γάμου την γυναίκα του, τι είναι ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΣ ή ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ; Και μου λέει: Η « δουλειά» να γίνει, και τα άλλα θα τα βρούνε οι δημοσιογράφοι!

*** Τι εμπόριο γίνεται στον Ταξιάρχη, με τα μεταλλικά ζεύγη παπουτσιών που προσφέρουν οι πιστοί ως τάμα; Γιατί κοστίζουν 5 ΕΥΡΩ αν τα ψωνίσω από εκεί και τα αφήσω στην εικόνα του αγίου, και 20 ΕΥΡΩ αν θελήσω να τα πάρω στο σπίτι μου; Κι αυτά που αφήνω ως δωρεά (τάμα) στην εικόνα του Άγιου Ταξιάρχη (που το βράδυ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ) μήπως μεταπωλούνται; Και γιατί; Ποια είναι η ηλικιωμένη κυρία που διαχειρίζεται το “θέμα”;

*** Ο Ερντογάν ρε φίλε, έγινε πιο γραφικός κι απ’ τον Τσουκαλά… καλά δεν λέω;

*** Είχα έναν συμμαθητή στο 1ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης στην Δευτέρα τάξη, 22 χρονών, ενώ εγώ ήμουν 14ων, τον Μπάμπη. Ο Μπάμπης λοιπόν, έγραφε σε όλες τις ετικέτες των τετραδίων του… «Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ, ΜΕΝΕΙ»!!!!! Σωστόόός! 

*** Ο Άδωνις είχε κάνει τατουάζ δυο χελιδόνια και τώρα φαίνονται σαν πιγκουίνοι!!!! Μάλλον θα πάχυνε… Αυτός καλά περνάει.

*** «Αυτοαπασχολούμενος», μια λέξη, χίλια πρόσωπα…

spot_img
Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 21-06-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις