«Αλμυρίκι» στην Ευρειακή: Μια όαση γεύσης και απόλαυσης

Στη σκιά ενός μεγάλου δέντρου δίπλα στη θάλασσα, η ταβέρνα «Αλμυρίκι» στην Ευρειακή σερβίρει αμέτρητες γευστικές προτάσεις και αποτελεί στέκι για όλες τις ώρες. 

Το «Αλμυρίκι» άνοιξε πέρυσι και ήρθε να προσφέρει κάτι νέο στην περιοχή. Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τη βάρκα στο πιάτο σας, συνοδεύονται από παραδοσιακούς ντόπιους μεζέδες, πλούσιες σαλάτες.

Αν πάλι όμως προτιμάτε κρεατικά, εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στα κάρβουνα. Οι ιδιοκτήτες έχοντας εμπειρία στο χώρο αυτό, προσαρμόζουν τις γεύσεις ψητοπωλείου στο «Αλμυρίκι». Πέρα από μερίδες με γύρο, μπιφτέκι, κοψίδια, παϊδάκια, θα βρείτε και τυλιχτό σουβλάκι σε πίτα ή γύρο ή κοτόπουλο. Λόγω των συνθηκών που δημιούργησε ο κορονοϊός προσφέρει τις γεύσεις του και σε take away. 

Στο πλούσιο μενού  της ταβέρνας περιλαμβάνονται επίσης καθημερινά και μαγειρευτά φαγητά, όπως παπουτσάκια, μουσακάς, παστίτσιο, γεμιστά. Όλα μαγειρεμένα με αγνά υλικά και μεράκι. 

Στο «Αλμυρίκι» μπορείτε ν’ απολαύσετε επίσης τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας, μετά το φαγητό αφού είναι ανοιχτό με συνεχές ωράριο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

Εκεί οργανώνονται επίσης κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική με μεγάλη επιτυχία. Από τη μεγάλη οθόνη οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δυνατές αθλητικές αναμετρήσεις απολαμβάνοντας παγωμένη μπίρα και μεζέδες.

Το «Αλμυρίκι» αποτελεί μια πρόταση για καλό φαγητό δίπλα στη θάλασσα, σε ένα όμορφο περιβάλλον, με άψογη εξυπηρέτηση και καλές τιμές. 

Το «Αλμυρίκι» βρίσκεται στην Ευρειακή του Κόλπου Γέρας. 
Τηλ. 2251052168, 6987125046, 6988907791