Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

«Αν έχει στοιχεία να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


  • «Είμαστε των έργων και το έχουμε αποδείξει» δηλώνει ο Περιφερειάρχης

Στην προχθεσινή παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου και επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Πολιτών, Γιάννη Σπιλάνη, με την οποία έστρεψε τα πυρά του στον Περιφερειάρχη βάζοντας στο κάδρο και τη σύζυγό του και τον ρόλο της, με σκληρή γλώσσα και αιχμές και για αναθέσεις της Περιφερειακής Αρχής, απάντησε με ανακοίνωσή του ο Κώστας Μουτζούρης. Σε αυτή αντικρούει τις βολές του κ. Σπιλάνη, υποστηρίζοντας πως δρα για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων των νησιών, κάνει λόγο για αφιλοκερδείς υπηρεσίες της συζύγου του, ενώ τον καλεί και να καταθέσει όποια στοιχεία έχει για παρατυπίες στον Εισαγγελέα, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες του συκοφαντικές.

«Η Περιφερειακή Αρχή ασχολείται με τα του οίκου της, δηλαδή τις αρμοδιότητές της και τα προβλήματα των πολιτών, τα οποία προσπαθεί και τις περισσότερες φορές επιλύει. Είναι αυτά που ο κ. Σπιλάνης εκτιμά ως “πελατειακές σχέσεις”. Η Περιφερειακή Αρχή δεν αρέσκεται στην επαναστατική γυμναστική. Διεκδικεί θεσμικά την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο, χωρίς κραυγές εντυπωσιασμού. Είμαστε των έργων και το έχουμε αποδείξει», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης.

Σε αυτή, ο κ. Μουτζούρης σημειώνει πως η σύζυγός του προσφέρει αφιλοκερδώς και με δικά της έξοδα, όπου μπορεί, τη βοήθειά της στην Περιφερειακή Αρχή, χωρίς να έχει θεσμικό ρόλο, για να συμβάλει στη μεγαλύτερη προβολή των νησιών. «Κάποιες σύζυγοι, νοιάζονται για τα ενδιαφέροντα του συζύγου τους, τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν. Αυτά αποτελούν αξίες του κάθε ζεύγους, το οποίο το ίδιο τις καθορίζει», σημειώνει χαρακτηριστικά. 

«Ως προς τις συκοφαντικές του καταγγελίες περί διασπαθίσεως, ημετέρων κ.λ.π. τον προτρέπουμε, εάν έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, ειδάλλως είναι ένας κοινός συκοφάντης, σε αγαστή συνεργασία με όσους ξεκίνησαν την εργολαβία των συκοφαντιών», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης και συμπληρώνει: «Η αγάπη των πολιτών και η εκτίμηση που καθημερινά εκφράζεται με όλους τους τρόπους προς την Περιφερειακή Αρχή είναι ασπίδα μας για κάθε λασπολόγο».

α

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις