Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Αν και δεν αποφεύχθηκαν οι ζημιές σε σπίτια: Υπό έλεγχο η κατάσταση από τις πλημμύρες

Υπό έλεγχο αυτή την ώρα η κατάσταση από τις πλημμύρες που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση από το απόγευμα κυρίως στον Ευεργέτουλα, προβλήματα όμως καταγράφηκαν στην Αγιάσο (πλημμύρισαν μαγαζιά στο εργοτάξιο της ΔΕΥΑΛ), την Πηγή και την Ευριακή στη Γέρα.

Πλημυρισμένα σπίτια στους Λάμπου Μύλους, δείτε όπως φαίνεται στις ηλεκτρικές συσκευές η γραμμή από τη λάσπη δείχνει το ύψος του νερού που πέρασε
Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Φρατζέσκος στη Συκούντα

Τα «ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ» βρέθηκαν στις περιοχές που αντιμετώπισαν προβλήματα ενώ στους Λάμπου Μύλους καταγράψαμε ζημιές σε σπίτια που πλημμύρισαν όταν τα νερά εισέβαλαν στο εσωτερικό όπως φαίνεται και στη φωτογραφία μας.

Στην Ευριακή οι δρόμοι και τα περιβόλια που είναι κάθε χρόνο «ευάλωτα» στις πλημύρες, γέμισαν νερό μέσα σε ένα απόγευμα!
Φουσκωμένος επικίνδυνα ο πόταμος Ευεργέτουλας στο Ένθρονο ενώ πρόβλημα υπήρξε και σε γεφύρι της Πυγής όταν τα νερά το κάλυψαν το απόγευμα με την ορμή που κατέβαιναν

Τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα τους καθαρισμούς στα χωριά ενώ στους Λάμπου Μύλους βρέθηκε και ενημερώθηκε ο Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης.