Αν ζούμε με το ΜΗ και με το ΔΕΝ, η ζωή μας θα είναι ένα ΜΗΔΕΝ

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Επιτέλους ΟΧΙ άλλους λοιμωξιολόγους, ΟΧΙ άλλους πνευμονολόγους, ΟΧΙ άλλους φαρμακολόγους, ΟΧΙ άλλους επιδημιολόγους, ΟΧΙ άλλους «ειδικούς», γεμίσαμε από αποτελέσματα ‘’λιμάτων’’… το καταλάβαμε!!!!

*** Λοιπόν, επειδή είναι πανδημία (αφορά τους πάντες, ανεξαρτήτως θρησκείας – χρώματος – καταγωγής – πολιτικής τοποθέτησης – οικονομικής κατάστασης – κλπ.-κλπ.), και δεν είναι μόνο κυβερνητικοί οι όποιοι χειρισμοί για την αντιμετώπισή της, θα έπρεπε στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και των όποιων άλλων «σοφών» της υγείας, οι οποίοι κάνουν τις όποιες εισηγήσεις και αποφασίζει η κυβέρνηση (αν δεν συμβαίνει το αντίθετο πρώτα), ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των κομμάτων χωρίς να εκφράζουν άποψη, απλά να παρακολουθούν (ώστε εμμέσως πλην σαφώς θα έχουν κι αυτοί κάποια ευθύνη), και ας αποφασίζει η κυβέρνηση τις όποιες αποφάσεις της. Θα σου έλεγα εγώ φίλε, θα ήταν πολύ αλλιώς τα πράγματα, γύρω από την πανδημία και τα μέτρα της.

ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ;

*** Το θέμα είναι να πείσουμε τις γυναίκες ότι η γκρίνια προκαλεί… κυτταρίτιδα!!!

*** Μύδι: Είναι θαλάσσιο όστρακο και στην Λάρισα η απάντηση στην ερώτηση: Πού έμαθε η γυναίκα σου ότι την απατάς; (Για την φίλη Λουτσιάνα).

*** Μετά την καραντίνα θα γίνω… καραντίρλα!!!

***Τσέχο: Λένε αυτόν που κατάγεται από την Τσεχία και στην Λάρισα έτσι απαντάει κάποιος στην ερώτηση «θες βοήθεια να τους δείρουμε;» (Για τον φίλο Κώστα).

*** Φιλαράκι άμα είναι να πάρεις τα βουνά κι αλλάξεις γνώμη, πάρε προφιτερόλ καλύτερα… Σωστός;