Ανακοίνωση ΣΦΑΜ με αιχμές!

Ο Αιολικός δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Football League μετά την απόρριψη της προσφυγής από την ΕΠΟ και πλέον η ομάδα της Μυτιλήνης ετοιμάζεται για να συμμετάσχει στη Γ΄ Εθνική. Φυσικά μετά από αυτή την εξέλιξη οι φωνές είναι αρκετές, με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης να περνάει στην αντεπίθεση εκδίδοντας ανακοίνωση ρίχνοντας ευθύνες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αναλυτικά όπως αναφέρει: «Το φετινό καλοκαίρι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ παρακολουθήσαμε ένα άνευ προηγουμένου σίριαλ για την πιθανότητα “ανόδου” της αγαπημένης μας ομάδας στην Football League. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μια ήπια στάση, στηρίζοντας τις προσπάθειες των διοικήσεων του συλλόγου για την επίτευξη αυτού του στόχου. Τώρα ήρθε η ώρα να εκφραστούμε και εμείς.
Κύριοι πολιτικοί του τόπου μας, κύριοι της ΕΠΣΛ φτάνει η κοροϊδία.
Χορτάσαμε από λόγια και υποσχέσεις.
Είδαμε μια αναδιάρθρωση άδικη και πρόχειρη να εξυπηρετεί τα συμφέροντα μόνο των υπολοίπων.
Ομάδες να παραιτούνται περιέργως και να παίρνουν άλλες ομάδες την θέση τους.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Δεν θυμόμαστε ποτέ ο Αιολικός να ευνοήθηκε από αναδιαρθρώσεις και αναταράξεις σε αντίθεση με άλλες ομάδες φαντάσματα που επέμεναν και ανέβαιναν κατηγορίες εν μια νυκτί, μετά από μυστικά πάρε-δώσε σε μυστικές συνεδριάσεις.
Αντίθετα κάθε χρόνο μια ομάδα που εκπροσωπεί αδιάλειπτα, σχεδόν ολόκληρο το νησί μας αλλά και το Βόρειο Αιγαίο στις Εθνικές κατηγορίες, αφήνεται στην τύχη της σε ομίλους φωτιά να παλεύει. Καμία μέριμνα για τις ανισότητες στις μετακινήσεις και τις νησιώτικες ιδιαιτερότητες, παρά μόνο ψίχουλα και υποσχέσεις.
Δεν είναι τυχαίο. Είμαστε ανεπιθύμητοι στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.
Ίσως θα πρέπει να μετακινηθούμε στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου ή κάπου στην Κρήτη για να ‘χουμε καλύτερη τύχη…
Αλλά πέρα από αυτές τις αδικίες, αυτό που μας εξοργίζει είναι η παθητική στάση όσων μπορούν να το αλλάξουν.
Οι πολιτικοί του τόπου μας ανεξαρτήτως χρώματος και οι κύριοι της ΕΠΣΛ.
Είστε ανίκανοι λοιπόν ή απλά δεν θέλετε.
Σε κάθε περίπτωση από δω και στο εξής για εμάς είστε ανεπιθύμητοι στον Αιολικό.
Δεν σας θέλουμε στο γήπεδο, στις Γ.Σ. της ομάδας μας, πουθενά. Θα βλέπετε το σήμα του Αιολικού και θα αλλάζετε δρόμο, καταλάβετέ το κύριοι.
Εκεί ψηλά στο βόρειο Αιγαίο έχω μια αγάπη από τα παλιά με ρίζες στη Μικρά Ασία και την ασπίδα στην καρδιά».