Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Ανάστατη η Λέσβος από θόρυβο που παραπέμπει σε έκρηξη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ανάστατη η Λέσβος από τον δυνατό κρότο που ακούστηκε σε μεγάλη έκταση του νησιού μας μοιάζοντας με έκρηξη βόμβας, που τρόμαξε αλλά ταρακούνησε και κάποια κτίρια καθώς ακόμη και στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, οι Πυροσβέτες της βάρδιας ανέφεραν ότι έγινε ιδιαίτερα αισθητός.

Ο θόρυβος έγινε αισθητός στη Μυτιλήνη και σε χωριά, σε σημείο που προκάλεσε την παρέμβαση των κρατικών-στρατιωτικών υπηρεσιών, που διενήργησαν σχετικό έλεγχο από τον οποίο όμως δεν προκύπτουν ευρήματα ως προς την πηγή του θορύβου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας περίπου την ίδια ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη αερομαχία μετά από παραβίαση πολεμικού αεροσκάφους πάνω από τη Λέσβο, η οποία προσδιορίζεται να σημειώθηκε στα κεντρικά του νησιού μας.

Δεκάδες τηλέφωνα έγιναν από αναγνώστες μας από όλη τη Λέσβο που ρωτούν τι ήταν αυτό και αν μη τι άλλο από αυτές τις μαρτυρίες φαίνεται και η εμβέλεια του ήχου.

Update: Σε “sonic boom” αποδίδεται ανεπίσημα από την αστυνομία ο θόρυβος που αναστάτωσε τη Λέσβο και προφανώς προέρχεται από το «σπάσιμο του φράγματος του ήχου» από πολεμικό αεροσκάφος, που κινήθηκε πάνω από το νησί μας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img