Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Αναβολή αγώνα Μικρασιατικής Μνήμης και συναυλίας Gadjo Dilo

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αναβάλλεται οπρωτος νυκτερινός αγώνας δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης που διοργάνωνε για σήμερα ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου Lesvos Runners στη Μυτιλήνη, λόγω της πυρκαγιάς στα Βατερα. Αντίστοιχα αναβάλλεται και η προγραμματισμένη συναυλία των Gadjo Dilo στη Πέτρα.

Η ανακοινωση για τον αγώνα δρόμου:

Σήμερα το βράδυ είχε προγραμματιστεί ο πρώτος αγώνας Μικρασιατικής μνήμης. Ένας αγώνας είναι γιορτή! Τη στιγμή που το νησί της Λέσβου δοκιμάζεται από την πυρκαγιά στα Βατερά, δεν μπορούμε να γιορτάσουμε.

Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους συνδιοργανωτές του αγώνα, Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού Μυτιλήνης, ΝΠΔΔ Δήμου Μυτιλήνης και Lesvos Runners, η αναβολή του αγώνα. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι πίτσες και τα νερά που είχαμε ετοιμάσει για τη σημερινή γιορτή θα προσφερθούν σήμερα το απόγευμα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα Βατερά.

Η ανακοίνωση για τη συναυλία:

Από τη Διοίκηση του ΝΠΔΔ Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού και τη δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ανακοινώνεται η αναβολή της σημερινής προγραμματισμένης συναυλίας των «Gadjo Dilo» στην Πέτρα.

Δεδομένης της έκτακτης κατάστασης που έχει προκληθεί από την πυρκαγιά στα Βατερά, η οποία και παραμένει σε εξέλιξη, αποκλειστική προτεραιότητα του Δήμου είναι η ασφάλεια και η υποστήριξη των δημοτών.

Για τους κατόχους εισιτηρίων και σχετικά με το ενδεχόμενο η συναυλία να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία, θα υπάρξει ανακοίνωση αύριο 24 Ιουλίου. Το Δ.Σ του ΝΠΔΔ του Δήμου, ελπίζει στην κατανόηση όλων.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img