Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Αναζωπύρωση στη Βρίσα – Καίγεται για 4η μέρα το δάσος της Ρογκαδας, άρση εκκένωσης στα Βατερά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στο μέτωπο της Βρισας παρουσιάστηκε στις 2:30 τη νύχτα, όταν οι φλόγες επεκτάθηκαν προς την ανατολική πλευρά και προς το χωριό καίγοντας μεγάλη έκταση με ελαιώνες. Οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση και να μην κινδυνεύσουν τα σπίτια αλλά οι καταστροφές στα κτήματα είναι μεγάλες.
Σε ότι αφορά το μέτωπο της Ρογκαδας, η πυρκαγιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και από τις 7 το πρωί επιχειρούν πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος βρίσκεται καθ’ οδόν για τα χωριά του Πολιχνίτου και το μεσημέρι θα προεδρεύσει σε διαδοχικές συσκέψεις στην Περιφέρεια και στη Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα στήριξης των πυροπαθων.
11.29: «Η ζωή στα Βατερά σιγά – σιγά επανέρχεται στην κανονικότατα. Σε λίγη ώρα θα γίνει επίσημα και η άρση της εκκένωσης. Οπότε μπορούμε να τα επισκεφτούμε με ασφάλεια. Στηρίζουμε Βατερά» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Δυτιικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου
spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img