Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Ανεβαίνει επίπεδο ο Παπανικολής

Τις έξι μεταγραφές έφθασε ο Παπανικολής που δυναμώνει αρκετά, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Η αρχή είχε γίνει με την απόκτηση του έμπειρου Μόδεστου Χατζησπύρου με την ομάδα της Ερεσού να κάνει δικούς της και άλλους ποιοτικούς παίκτες. Στο συγκρότημα του Σαράντου Τζινιέρη επέστρεψε ο Συμεών Βουτσιώτης μετά από ένα πέρασμα στον Ορφέα Άντισσας. Επίσης τη φανέλα του Παπανικολή τη νέα χρονιά θα φοράει ο Ρομέο Μπάνα, ο οποίος είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από την ομάδα της Ερεσού, στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία από το δυναμικό αρκετών ομάδων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και πλέον γυρίζει για να βοηθήσει το σύλλογο να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. 

Ακόμη ποδοσφαιριστής του Παπανικολή θα είναι και ο Ευθύμης Παπακώστας, ο οποίος θα καταγράψει την δεύτερή του θητεία στην ομάδα του Σαράντου Τζινιέρη. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Παπανικολή ακούει στο όνομα Γιάννης Χατζηδιαμαντής. Για τον έμπειρο επιθετικό δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να προσφέρει αρκετά γκολ στην ομάδα της Ερεσού στην δεύτερή του παρουσία. 

Επίσης στον Παπανικολή θα παίξει και ο Απόστολος Μωραγιάννης, ο οποίος αγωνιζόταν στην Α΄ Κατηγορία της Μεσσηνίας με την φανέλα του Ολυμπιακού Ανάληψης, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από την Κ15 του Αστέρα Τρίπολης 

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του γηπέδου τα νέα είναι ευχάριστα, αφού τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του πλαστικού τάπητα και επιτέλους ο Παπανικολής είδε το γήπεδό του να πρασινίζει.