Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανιψιέ μου Κωστάκη… Καλό ταξίδι

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

*** Όπως ακριβώς η κοινωνία και οι αντιστάσεις της, έγιναν μπλαζέ, λαπάς, ζελέ, έτσι και οι διεκδικήσεις των αγροτών. Με τέτοια πραγματικά μεγάλη κινητοποίηση, πού πας ρε στο στόμα του λύκου, και μάλιστα «συντεταγμένα», με την Αστυνομία εποπτεύουσα τις κινήσεις σου και βάσει σχεδίου άλλων; Χρειάζεται ρήξη μέχρι το τέλος και όπου βγει. Να αναστενάξει το Πανελλήνιο… Το μόνο που δεν είδαμε, ήταν να έχει ανέβει στο πρώτο τρακτέρ ο Μητσοτάκης, φωνάζοντας για τα δίκαια αιτήματά σας!!!!! 

Υ.Γ. Έρχονται Ινδοί αγρότες, να μου το θυμάστε. 

*** Φίλε αναγνώστη-τρια, να δοξάζεις τον όποιο Θεό, που έχεις την «πολυτέλεια» να κουβεντιάζεις-σχολιάζεις τα προβλήματα των άλλων…

*** Έλα μωρό μου το απόγευμα στο νοσοκομείο, για ένα «δωρεάν» χειρουργείο στα πεταχτά!!!! 

*** Χρήστος Στυλιανίδης (Υπουργός Ναυτιλίας της ΝΔ), δήλωσε στην βουλή: «Η μισή Κύπρος είναι ήδη Τούρκικη»!!!!!! Και ύστερα μας λένε ότι οι πεμπτοφαλαγγίτες δεν υπάρχουν παντού!

 *** Μα σοβαρά τώρα; Με τέτοια βαρβάτα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, ασχολείσθε με τον Κασσελάκη και με τις όποιες ανακατατάξεις στο εσωτερικό της ενδοτικής Αριστεράς;

*** Ρε φίλε, αυτοί με την φόρα που έχουν πάρει να νομοθετούν χωρίς αντίπαλο, μπορεί να βγάλουν νόμο, η ερωτική σχέση να γίνεται ανέπαφα……!

*** ΚΟΚ (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας). Σύμφωνα λοιπόν με τον ΚΟΚ (άρθρο 13- παράγραφος 2), ο οδηγός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φορά όταν οδηγά, μπουφάν – κασκόλ – γάντια, γιατί ενδέχεται να τον εμποδίζουν να οδηγά με ασφάλεια!!! Το πρόστιμο είναι 100 ΕΥΡΩ, και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 30 ημέρες. Αυτό είναι στην «διακριτική ευχέρεια» του τροχονόμου!!!!!! Ωχ Παναγία μου, καταχείμωνο τι θα δούμε ακόμα;;;; (Αλήθεια λέω)

*** Οι εσχάτως εμφανισθέντες (νέας κοπής) τρομοκράτες, αυτοί που βάλανε εκρηκτική ύλη σε έναν φάκελο που προοριζότανε για την Πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης, έχουν την επωνυμία: Ένοπλη απάντηση!!! Πολύ sic!… Άιντε πάλι, στήνεται νέο παρακράτος, like 17Ν!!!!!!!  (Χρυσοχοΐδη…. Ξέρεις εσύ!)

*** Να ακούστε στο You tube, το τραγούδι «Το δίκιο μου», ερμηνευμένο από την Γιώτα Νέγκα, σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, και στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου οπωσδήποτε….. Σας το αφιερώνω!!! 

*** Το Αδελφάτο των Ιπποτών της ελεεινής τραπέζης… Ωραία ταινία…

*** ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ του ΣΥΡΙΖΑ:

1) Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΠΣ, πρέπει να αυτοπροσδιοριστεί ως Αριστερά ή ως Κεντροαριστερά; Νομίζω ότι πιο σωστό είναι να προσδιοριστεί ως ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ.

2) Επιθυμείτε ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει λογότυπο; Ναι. Να έχει νέο λογότυπο τον ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ. (του ταιριάζει περισσότερο).

3) Επιθυμείτε ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει όνομα; Ναι. Να λέγεται ΞΥΡΙΖΑ.   

4) Τι προσδοκάτε από το επικείμενο συνέδριο του κόμματος; Να σοβαρευτεί.   

5) Γενικά τι επιθυμείτε να αλλάξει στο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης; Να αλλάξει τα πάσα, τα μπουλόνια και τα ρουλεμάν.

6) Πιστεύετε ότι η σημερινή δομή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποτελεσματική; Ναι το πιστεύω, και επιθυμώ να παραμείνει έτσι, όπως όλη η ΝΔ.

7) Είστε ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των οργάνων του κόμματος; Ναι, όσον αφορά τα νεφρά, το παχύ έντερο και το απευθυσμένο. Τα άλλα όργανα, μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!!!!

9) Επιθυμείτε να γίνουν ριζικές αλλαγές στη δομή του κόμματος; Όχι βρε αδερφέ, πού να αλλάζει τώρα; Καλά είναι κι έτσι, βολεύει και την Κυβέρνηση. Δεν ακούτε που λένε: Κεραμίδι που δεν στάζει, μην το πειράζεις… 

*** Καλά Χριστούγεννα…

spot_img

More articles

spot_img