Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ανοίγει και το τρίτο “μέτωπο” στην Προκυμαία

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

 

Το τρίτο μέτωπο για την ανάπλαση της Προκυμαίας θα ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης με την επέκταση των εργασιών στο τμήμα από το ύψος του παλιού Λιμεναρχείου έως την διάβαση πεζών έναντι της στοάς Βεκρέλλη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, με ευθύνη της ανάδοχης εταιρείας και με την επίβλεψη οργάνων του Λιμεναρχείου θα λαμβάνονται μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Από τις 6:00πμ της Πέμπτης απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση όλων των οχημάτων επί της οδού Π. Κουντουριώτη, στο χώρο εκτέλεσης των έργων και συγκεκριμένα από το ύψος του φωτεινού σηματοδότη έναντι του Παλαιού Λιμεναρχείου έως την διάβαση πεζών στο ύψος της στοάς Βεκρέλλη και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Οι οδηγοί όλων των οχημάτων υποχρεούνται για την άμεση απομάκρυνσή τους από το ύψος του φωτεινού σηματοδότη της εξόδου οδού Βούτσικα έναντι παλαιού Λιμεναρχείου έως της διάβασης πεζών έμπροσθεν στοάς Βεκρέλλη.

Οι φωτεινοί σηματοδότες στο ύψος του παλαιού Λιμεναρχείου δεν θα λειτουργούν κατά την διάρκεια των έργων. Η έξοδος από την οδό Βούτσικα θα γίνεται με υποχρεωτική πορεία προς την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως και με απαγόρευση αριστερής στροφής προς Τελωνείο.

Προκειμένου να αποφευχθεί η επιπλέον ταλαιπωρία, παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί για τα εξής:

– Να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις και την σήμανση για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας και να μην σταθμεύουν κατά μήκος των εργασιών.

– Να κινούνται προσεκτικά και με μικρή ταχύτητα κατά μήκος των εργασιών λόγω στενότητας του ρεύματος κυκλοφορίας.

– Οι οδηγοί όλων των οχημάτων και ιδιαίτερα των βαρέων (Φορτηγά – Λεωφορεία) να αποφεύγουν την διέλευση μέσω της προκυμαίας κατά τις ώρες μεγάλης κυκλοφοριακής κίνησης.

– Η έξοδος των φορτηγών από τον Επιβατηγό και Εμπορικό λιμένα να γίνεται προς την Επάνω Σκάλα και την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών αντίστοιχα.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img