Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Άνοιξαν οι επιχειρήσεις

Επέστρεψε χθες στο σπίτι της η Μ. Κατσαναβάκη (που, θυμίζουμε, λόγω έλλειψης πρόσβασης αναγκάστηκε να μετακομίσει) και παράλληλα επαναλειτούργησαν οι επιχειρήσεις που είχαν κλείσει επί τρεις μήνες στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη εξαιτίας του έργου της αντικατάστασης του αγωγού ομβρίων υδάτων.

Επέστρεψε στο σπίτι της η κ. Κατσαναβάκη

Η πλατεία Αλυσίδας τσιμεντοστρώθηκε και καιρού επιτρέποντος, όπως γράφαμε και χθες, θα ασφαλτοστρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Από σήμερα θα δοθεί στην κυκλοφορία και η αριστερή πλευρά του δρόμου στην πλατεία, ενώ το πρώτο τμήμα της Αερ. Γιανναρέλλη αναμένεται να ανοίξει για τα οχήματα στο τέλος του μήνα και μέσω της οδού Στέλιου Κρητικά.

Επαναλειτούργησαν οι επιχειρήσεις στην οδό Αερ. Γιανναρέλλη

Για την ώρα, οι επιχειρήσεις που είχαν βάλει αναγκαστικά λουκέτο, αφού το εργοτάξιο έφθανε μέχρι τις πόρτες τους, δεν έχουν λάβει καμία αποζημίωση και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να προσφύγουν δικαστικώς. Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι επαγγελματίες που έχουν δει τον τζίρο τους να πέφτει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, ενώ οι εργασίες θα συνεχιστούν για έναν ακόμη χρόνο. 

Ανεβαίνουν τα μηχανήματα στην παλιά Πυροσβεστική

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης του αγωγού έως την συμβολή της Αερ. Γιανναρέλλη με την οδό Ζακύνθου και το Νοέμβριο θα συνεχιστούν μέχρι το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της ΕΚΟ.