Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Άντε πια… αμάν!!!!!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ακριβώς πριν από ένα μήνα, είπα κι εγώ να σας αφήσω να σας ψυχαγωγούν οι μασκαράδες της κοινωνικοπολιτικοοικονομικής ζωής μας, κυρίως όμως οι πολιτικατζήδες νέας κοπής αυτού του τόπου (έχουν ειδικότητα και παρελθόν) και ήταν βλέπετε και αποκριές… αλλά αυτοί το παράκαναν. Το χοντραίνουν επικίνδυνα λέει εν όψει των ευρωεκλογών… ας καγχάσω τρις!!!!! Έρχεται και Πάσχα. Αυτοί πάνε να το τερματίσουν, έτσι κι εγώ είπα να επανακάμψω εσπευσμένα, και να σώσω αν σώζεται κάτι, διανθίζοντας όσο μπορούμε την επίπλαστη πραγματικότητα. Διότι ο κίνδυνος της πλήρους αποβλάκωσης, ένθεν κακείθεν… Είναι μεγάλος και ορατός από πολλούς τσαρλατάνους σωτήρες!!!!!!!

*** Τι γίνεται ρε φίλε; Ο Ζαγοράκης είναι τώρα εν ενεργεία ευρωβουλευτής της ΝΔ, και προτού καν τελειώσει η θητεία του κατεβαίνει έτσι στην ψύχρα, χωρίς ηθικές αναστολές και πολιτική αξιοπρέπεια υποψήφιος  με το ΠΑΣΟΚ; Χοντροπετσιά ρε φίλε!!! Αλλά να σας θυμίσω αυτό έγινε και εδώ στην πόλη μας. Εν ενεργεία ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, επί δημαρχίας Βουνάτσου, πριν λήξει η θητεία του, κατέβαινε υποψήφιος με τον Γαληνό!!!! Ηθική ποιότητα και πολιτική καθαρότητα στο έπακρον!!!

***Να μην το ξεχάσω: Στην ευρωβουλή, στα 100 νομοσχέδια που ψηφίζει η ΝΔ, το 93% τα ψηφίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, το 75% τα ψηφίζει και το ΠΑΣΟΚ, και το  54,2% τα ψηφίζει και η Ελληνική Λύση… Έτσι προς ενημέρωση λέω και τις «τεράστιες ιδεολογικές διαφορές τους»… λέω!!!

*** Άσε που προχθές πήγα στην πιάτσα των ΤΑΧΙ στο κεντρικό γυμνάσιο και είδα στη σειρά δυο περιπολικά!!!! Τελικά για να πάω στην Παναγιούδα που είχα δουλειά, πήρα περιπολικό. Και γρήγορα και άνετα και με «ασφάλεια»!!!!!

*** Κυριάκο μην ξεχνάς, συνήθως το κρυφτό τελειώνει με… φτύσιμο!

*** Νίκο ξέρω ότι πουλάς «τρέλα με την καρδιά σου, γιατί αγόρασες πόνο με την ψυχή σου»!! Λοιπόν, καλά κάνεις.

*** Στην ζωή μου κατάλαβα ότι, κάποιες γυναίκες κοστίζουν… και κάποιες γυναίκες αξίζουν!!!!!

*** ΠΑΡΑΛΟΓΟ; Το ΝΑΤΟ πάει να σώσει μια χώρα (Ουκρανία) που δεν είναι στο ΝΑΤΟ, από μια άλλη χώρα (Ρωσία) που κι αυτή δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ!!! Ενώ ταυτόχρονα, μια άλλη χώρα (Κύπρος), που είναι μέλος του ΝΑΤΟ, έχει καταλειφθεί εδώ και 50 χρόνια από μια άλλη χώρα (Τουρκία), που είναι και αυτή μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά το ΝΑΤΟ μούγκα !!!!! Κι εμείς στη στρούγκα… (έτσι απλά το λέω για σκέψη).

*** Ο Μητσοτάκης φοβάται μόνο την διαρροή των ψηφοφόρων του προς τον Βελόπουλο. Τους Κασσελάκη και Ανδρουλάκη, με τον τρόπο που έχουν αυτοεγκλωβιστεί στην στείρα, επιφανειακή και εμμονική αντιπολίτευσή τους, τους… γλεντάει!!!

*** Κι ο Παπανώτας υποψήφιος; Μπαχτσές αυτό το ευρωκοινοβούλιο, μπαχτσές… Πάρτε και την Ελένη Λουκά, να το τερματίσετε βρε. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img