Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Απ’ το κακό στο χειρότερο…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** κ. Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γενικέ, κύριοι της ΔΕΔΑΠΑΛ και γενικώς των διοικούντων τον Δήμο Μυτιλήνης, επειδή υπηρέτησα επί 35 συναπτά χρόνια αυτόν τον χώρο, με συνέπεια και σοβαρότητα (θέλω να πιστεύω), είτε στο Ληξιαρχείο, είτε στην διεύθυνση Πολιτισμού, όταν βλέπω να διασύρεται αυτός ο χώρος (ο Δήμος) για θέματα μη καταβολής δεδουλευμένων σε εργαζόμενους-εργολάβους και μάλιστα σε επικίνδυνες θέσεις εργασίας, αυτό το θεωρώ «κατάντια». Όταν οι εργαζόμενοι ενώ έχουν εργασθεί δεν έχουν πληρωθεί και ζούνε με δανεικά… μάλιστα με δανεικά, καλά διαβάσατε, όταν γίνονται παιχνίδια με τις συμβάσεις τους, όταν υπάρχουν υπάλληλοι 2 ταχυτήτων, όλα αυτά με γεμίζουν με θλίψη – στεναχώρια και σκέψεις τεκμηριώνοντας αυτό που ακούγεται όλο και πιο συχνά: ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ… Έρχονται και εκλογές!!!!!!!!!                Υ.Γ.: Ήθελα να υπενθυμίσω σε κάποιους, ότι είτε ένας, είτε κάποιοι που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, είτε κάποιες δεκάδες εργαζομένων που εργάζονται χωρίς σύμβαση εργασίας είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ… και απάνθρωπο.

*** κ. Δήμαρχε ρίξτε και στην Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης μια ματιά τι γίνεται με τους αιρετούς και θα καταλάβετε επίσης τι εννοώ με το: Πάμε από το κακό στο χειρότερο!!!!!

*** Ο Ζελέζνι φωτογραφίζεται στο περιοδικό  Vogue, με άνεση και χαμογελάκια ενώ είναι σε πόλεμο, κι εμείς που είμαστε σε ειρήνη, τρώμε όλα τα αγγούρια!!!!! Ρε πώς αλλάξανε οι πόλεμοι και τα «απόνερά τους» ρε γαμώτο!!!!!!

*** Κι όταν έρθεις στα λόγια μου φίλε (Δημοσθένη), θα τα βρεις όλα εκεί. Όλα εκτός από μένα…

*** Άλλο Μακαντού, κι άλλο Μακαμπού…

*** Α… και για το προσφυγικό. Καλά είναι αυτά τα κροκοδείλια κλάματα και οι αγανακτήσεις. Απ’ την άλλη όμως τα οικονομάμε, τι να κάνουμε; Βολεύονται και οι «ΜΕΝ» και οι «ΔΕΝ»… Σωστά;;;

*** Και ο Χειμώνας έφτασε, πού ’ναι παχιές οι ρήτρες!!!!!

*** Φέτος απ’ ό,τι βλέπω, από την μέση και πάνω θα είμαι ΠΑΟ (λόγω Γιοβάνοβιτς), και από την μέση και κάτω θα είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… είναι κι αυτό μια αναγνώριση!!! 

*** Και για να κλείσω με μια σκέψη και μια διαπίστωση, βλέπω ότι υπάρχει έντονα ένα μέτωπο εθνομηδενιστών οι οποίοι έχουν παρεισφρήσει στα κλιμάκια της εξουσίας, της διανόησης και του πολιτισμού, με το όποιο ηθικό πλεονέκτημά τους, οι οποίοι υποσκάπτουν την εθνική αυτοπεποίθηση, την ρεαλιστική ανάγνωση της πραγματικότητας, εμφανίζοντας αυτοί οι κύκλοι, μια πραγματικότητα φοβική, ώστε να υποβάλλει τον ελληνικό λαό, σε ένα είδος υβριδικής απειλής!!!!!!! Κάνω λάθος;

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοσέλιδο 11-10-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img