Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022

ΑΠΟ ΜΙΑ STARTUP ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – MrTax.gr: Ο «ψηφιακός» λογιστής σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τη δυνατότητα υποβολής φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος χωρίς να υπάρχει φυσική παρουσία του φορολογούμενου σε λογιστικό γραφείο δίνει μια ομάδα νέων επιστημόνων με έδρα την Μυτιλήνη, που διεκδικεί μερίδιο στην αγορά εν μέσω πανδημίας.

Η Πηνελόπη Μπεκίρη

Ο mrtax (https://www.mrtax.gr) είναι ένα project ψηφιακού λογιστικού γραφείου, το οποίο δημιουργήθηκε από την Πηνελόπη Μπεκίρη και τους συνεργάτες της, με την αρχική ιδέα να είναι να μπορεί να κλείνει «έξυπνα» διαδικτυακό ραντεβού για τους πελάτες της, η οποία εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Η συγκυρία του lockdown ανέδειξε την αξία στην υπηρεσία, αφού παρέχει δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής από οπουδήποτε για κάποιον φορολογικά υπόχρεο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία, σύμφωνα με την κ. Μπεκίρη, διαθέτει στην εξυπηρέτηση του κοινού μια έμπειρη ομάδα φοροτεχνικών-λογιστών και τα πρώτα αποτελέσματα από τη λειτουργία της είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. «Αυτό μας έδωσε την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε και άλλες μας υπηρεσίες», τονίζει χαρακτηριστικά. 

Η ιδρυτική ομάδα του “mrtax” αποτελείται από μία ομάδα ατόμων στην οποία τα διευθυντικά στελέχη είναι αδειοδοτημένοι λογιστές Α’ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Ελληνική και Διεθνή Φορολογία, ενώ υποστηρίζει και καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η ομάδα του mrtax.gr στοχεύει σε συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της, καθώς και στην εξέλιξη των υπηρεσιών. Επενδύει στην ποιότητα και προστασία των πελατών της διαθέτοντας ISO 9001:2015 και ISO 27001:2013. Καθώς ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται ραγδαία στο χώρο των υπηρεσιών, η ομάδα παρακολουθεί το περιβάλλον προκειμένου να εξελίσσει τις υπηρεσίες της επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες. 

«Η κύρια προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι οι πελάτες και έτσι πρωταρχικός σκοπός μας είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησής τους. Γι’ αυτό δεν βασιζόμαστε μόνο στην τεχνολογία, αλλά επενδύουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών μας, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα», αναφέρει η κ. Μπεκίρη, δίνοντας έμφαση και στον σχεδιασμό για τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες και διάφορους φορείς, με σκοπό τη βελτίωση και διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Όπως κάθε χρόνο, διανύουμε και πάλι την εποχή των φορολογικών δηλώσεων, οι οποίες φέτος αποδεικνύεται ότι είναι πιο απαιτητικές από ποτέ. Τη λύση για την έγκαιρη και σωστή υποβολή τους έρχεται να δώσει ο “mrtax”.

 

Τα 5 hot σημεία

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που ο “mrtax” είναι ο λογιστής που πρέπει να επιλέξετε για τη φετινή σας Φορολογική Δήλωση; Εδώ σας παρουσιάζουμε τα 5 hot σημεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε την απόφασή σας:

 

Αμεσότητα στην εξυπηρέτηση

Η ομάδα του “mrtax” ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, φροντίζοντας να εξυπηρετεί τα αιτήματα που υποβάλλετε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται παρά μερικές ώρες για την επίλυση του θέματός σας!

 

Ευκολία στη χρήση

O “mrtax” είναι σχεδιασμένος ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι εγγραφή στο σύστημα και να συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την φορολογική σας δήλωση μέσα από απλές ερωτήσεις. Αυτό ήταν! Ο “mrtax” θα λάβει τα στοιχεία σας για έλεγχο και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την σωστή υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

 

Εξειδίκευση στον τομέα της Φορολογίας

H ομάδα του “mrtax” αποτελείται από ένα σύνολο λογιστών με εμπειρία χρόνων στη Λογιστική και την Φορολογία, καθώς ανήκει στην οικογένεια του «Office4you». Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτούς και τη δράση τους εδώ: https://www.office4you.gr/.

 

Καινοτομία-Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο “mrtax” είναι ένα ψηφιακό λογιστήριο για Φυσικά Πρόσωπα και η μοναδική εταιρεία που προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσα από εξειδικευμένα εργαλεία, ενώ διαθέτει συστήματα ποιότητας ISO τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις καλής λειτουργίας και ασφάλειας. Από την άνεση του σπιτιού σας ή στον ελεύθερο χρόνο σας ενδιάμεσα σε υποχρεώσεις που δεν σας επιτρέπουν να επισκεφτείτε κάποιο λογιστικό γραφείο, μπορείτε να αναθέσετε στον “mrtax” τις φορολογικές σας εκκρεμότητες, από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό.

 

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Εκτός από την υποβολή της Φορολογικής σας Δήλωσης, ο “mrtax” σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μια σειρά από υπηρεσίες τις οποίες μπορείτε να διεκπεραιώσετε μέσω της διαδικασίας του, όπως αιτήσεις επιδομάτων, ρυθμίσεις οφειλών, μισθωτήρια κ.ά..

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img