Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Από τη μία ανάβουν και από την άλλη σβήνουν

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Από τη μία ο Δήμος συνεχίζει το έργο αλλαγής των φωτιστικών στους μεγάλους στύλους της ΔΕΗ με φωτιστικά led και από την άλλη εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους φαίνεται ότι βρίσκονται τα παραδοσιακά φωτιστικά, όπου υπάρχουν στη Μυτιλήνη, καθώς άλλοτε λειτουργούν κι άλλοτε δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν! Σβηστά τα παραδοσιακά φωτιστικά, σκοτεινά, στην πιάτσα των ταξί μπροστά από τα κεντρικά Λύκεια και στην πλατεία Κυπρίων Πατριωτών.  

Εκτός δικτύου και τα φωτιστικά στην οδό Νιάνια από την πλευρά του παλιού Δημαρχείου και ας λέμε και δόξα τω Θεώ που φωτίζεται το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, οπότε από την τράπεζα  υπάρχει φως. Καμένη και όλη η σειρά των φωτιστικών στην οδό Αγίου Θεράποντος στο κέντρο της Μυτιλήνης. Εκτός δικτύου και οι λάμπες στο τελευταίο κομμάτι της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου από τη συμβολή με τη Σμύρνης προς πλατεία Κωνσταντινουπόλεως. 

Είναι προφανές ότι όσο κι αν προσπαθεί ο Δήμος με το σημαντικό, ομολογουμένως, έργο της αλλαγής των φωτιστικών με φωτιστικά led, όταν τα παραδοσιακά φωτιστικά είναι ΣΒΗΣΤΑ (καθώς αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην εργολαβία) και μάλιστα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, η Δημοτική Αρχή θα εισπράττει αρνητικά σχόλια.

Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε γιατί να μην μπορούν να βρουν μία άκρη ώστε να υπάρχει απρόσκοπτος φωτισμός από τα παραδοσιακά φωτιστικά.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img