Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Από το «ΘΕΛΩ» στο «ΜΠΟΡΩ», ένα «ΦΟΒΑΜΑΙ» δρόμος…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Για τον φίλο μου τον φαρμακοποιό κοντά στην Μητρόπολη: Αυτή που μου γνώρισες προχθές, ήταν σκέτη ρυζογκοφρέτα, με γεύση κουνουπίδι!! Μπράβο ρε, ωραίος φίλος είσαι.

*** Παιδιά, χάλασε ο κόσμος. Σήμερα το πρωί, το ρολόι έδειχνε 9, κι ο Τσίπρας ακόμα δεν είχε ξεκινήσει τις καταγγελίες!!! Απίστευτο;;;;;

*** Πραγματικά είναι τραγικά αυτά που συμβαίνουν στην γειτονική μας χώρα με τους νεκρούς – τραυματίες – αγνοούμενους από τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς. Πολλή, καλή και σωστή η αλληλεγγύη που δείχνει και ο λαός μας και το κράτος μας. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Με τα «ευχαριστώ» και «φιλικά» τα χτυπήματα στην  πλάτη  των Τούρκων όποιος εφησυχάζει, το ολιγότερο είναι… αφελής. Μην ξεχνάμε ότι: α) μας έχουνε μπλέξει  με την ανοχή του ΝΑΤΟ, σε έναν τρελό εξοπλισμό, του οποίου η δαπάνη θα αποπληρωθεί (αν αποπληρωθει ποτέ), από τα τρισέγγονά μας, β) Μας προσβάλλουν καθημερινά με κατάπτυστες και ανιστόρητες φράσεις, γ)την επαύριο των σεισμών και ενώ εμείς ετοιμάζαμε να τους στείλουμε  ανθρωπιστική βοήθεια, αυτοί μας παραβίασαν 38 φορές, και άλλα, και άλλα και άλλα. ΛΟΙΠΟΝ: Όλα καλά με τους γείτονες αλλά, αν δεν αποβάλλουν την εκδικητική ΙΣΛΑΜΟΦΑΝΑΤΙΛΑ τους, τον ΕΘΝΙΚΟΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ τους, και την ΜΠΑΞΙΖΟΛΙΓΟΥΡΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ τους, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να τα βρούμε. Και δεν είναι τυχαίο αυτό που λέγεται κατά κόρον και είναι ιστορικά τσεκαρισμένο: «Έχεις Τούρκο φίλο; Κράτα και μια γκλίτσα»!!! 

*** Ρε Σταμάτη, θυμάσαι την μάνα που έλεγε νευριασμένη στον γιο της σε άπταιστα ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ για το απεριποίητο δωμάτιό του ότι: «Ου να μου χαθείς βρε τσαπατσούλη, βρε τεμπελχανά, αχαΐρευτε, μπουνταλά, εσύ τον χαβά σου βρε ναμκιόρ. Όλα ένα χάλι! Μού ’ρθε ταμπλάς βρε άμα τα είδα όλα αυτά, βρε! Φλιτζάνια, τενεκέδες, κουμπαράδες, τασάκια, σουγιάδες, παπούτσια, τσάντες, μουσαμάδες και τόσα μαραφέτια σουρντάν-μπουρντάν. Κρίμα το μπόι σου κοτζάμ μαντράχαλος. Ντιπ για ντιπ γουρσούζης είσαι βρε ντουβάρι. Όλη μέρα ραχάτι και καφέ παλιό ντουλαπτσή είσαι. Πότε  θα γίνεις άθριπους; (Πού να σε βράσω, μου ’θελες και απελευθέρωση απ’ το φέσι!)».

*** Τσίπρα αυτό που είπες προχθές μου άρεσε και ταιριάζει με την Σαρακοστή, ότι: «25.000 πλειστηριασμοί, δεν είναι  και πολλοί….», συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Αλέξη, ούτε 50.000 δεν είναι!!!!!

*** Μητσοτάκη, αν δεν χτυπηθεί η ακρίβεια στην ρίζα της και στους πραγματικούς λόγους που την δημιουργούνε, από ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, θα σου γυρίσει μπούμερανκ από τον λαό σε ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

*** Φιλαράκια μου, μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μακάκας, τώρα άντε μέτρα τους…

*** Δηλαδή (μέρες που ’ναι), αν έχω καταλάβει καλά, το κράτος έχει χωρίσει από την εκκλησία, αλλά της πληρώνει διατροφή; 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img