Αποκριάτικες βραδιές στον “Οινοφόρο”

Το Κτήμα “Οινοφόρος Glass Hall” διοργανώνει δύο ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. To Σάββατο, στις 10 το βράδυ, υποδέχεται τον Λεωνίδα Μπαλάφα σε μια μοναδική εμφάνιση για αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ένας ταλαντούχος ερμηνευτής της νέας γενιάς με καλλιτεχνική υπόσταση και ιδιαίτερη χροιά, με ατελείωτο κέφι και γιορτινή διάθεση, μαζί με την παρέα του θα μας παρουσιάσει τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη την μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Με αποκριάτικο ταπεραμέντο  και γιορτινή διάθεση μας καλεί να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε, με τραγούδια που παντρεύουν την ελληνική παράδοση με το afrobeat σε ένα ταξίδι από την Ήπειρο στην Αφρική, από την Αφρική στην Κρήτη, από την Κρήτη στη Σμύρνη κι από τη Σμύρνη στην Τζαμάικα.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ, το Κτήμα “Οινοφόρος” οργανώνει πάρτυ με Dj τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από τους “Ράδιο Αρβύλα”.

Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε μαζί, μασκαρεμένοι και μη, κάτω από μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών που θα επιλέξει ο Dj Στάθης Παναγιωτόπουλος. Σε ένα stand up comedy που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.