Αργυρό ευρωπαϊκό βραβείο για το καινοτόμο κριτσίνι

ο προϊόν O-LIVE, σε πέντε γεύσεις: Φράουλα-λωτός-αρώνια, Παντζάρι-κολοκυθόσπορος, Σπανάκι-κολοκυθάκι, Ταχίνι-φουντούκι-χαρουπόμελο, Γιαούρτι-πορτοκάλι-κυνόροδο

Το 2ο βραβείο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό καινοτόμων οικολογικών προϊόντων ECOTROPHELIA EUROPE 2020 έλαβε το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το προϊόν «O-LIVE», το οποίο δημιουργήθηκε από την ομάδα φοιτητών Χρήστο Τολιόπουλο, Νικολέτα Καβανόζη, Πανωραία Μπουσδούνη, Ζαχαρούλα Κοκονόζη και Κωνσταντίνο Ηλία, με Επιβλέποντα-Συντονιστή τον Επίκουρο Καθηγητή Διατροφής του Ανθρώπου, Αντώνιο Κουτελιδάκη και υποστήριξη από την υποψήφια διδάκτορα Μελίνα Κωνσταντινίδη και την απόφοιτη Κατερίνα Καπόλου….

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»