Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

ΑΡΙΩΝ ΜΗΘΥΜΝΑΣ: “Διαζύγιο” με Κομνηνό!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεύτερη αποχώρηση προπονητή στην Α΄ Κατηγορία σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς μετά τον Κωνσταντίνο Λασκαρίδη που έλυσε την συνεργασία του με τον Ατρόμητο Ανεμότιας, πλέον και ο Γιώργος Κομνηνός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αρίωνα Μήθυμνας. 

Ο έμπειρος τεχνικός είχε υποβάλει την παραίτησή του μετά το πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι από τον Κεραυνό στο οποίο ο Αρίων είχε ηττηθεί με 1-0. Ο Κομνηνός έκρινε πως δεν μπορούσε να δώσει κάτι άλλο στον σύλλογο και φαίνεται ότι η ήττα από τον Κεραυνό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αρχικά η διοίκηση του Αρίωνα δεν έκανε δεκτή την απόφαση του Κομνηνού να αποχωρήσει, προσπαθώντας να τον μεταπείσει, όμως ο έμπειρος τεχνικός έμεινε στην αρχική του απόφαση και τελικά η ομάδα του Μολύβου αφού δεν μπόρεσε να τον πείσει, έλυσε την συνεργασία μαζί του. 

Πάντως, όπως τονίζουν από τον Αρίωνα, θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Κομνηνού στην τεχνική ηγεσία, ενώ παράλληλα η ομάδα του Μολύβου θα προσπαθήσει να ενισχυθεί όσο μπορεί για να πετύχει το στόχο της παραμονής, που δυσκόλεψε αρκετά μετά την ήττα από τον Κεραυνό. Ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα για να ανατραπεί η κατάσταση.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img