Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΠΑΓΩΝΗ»: 45 χρόνια παράδοσης και γεύσης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

  • «“Φτιάχνεις ψωμί, φτιάχνεις παράδεισο”. Έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας, έτσι συνεχίζουμε» 

Σχεδόν μισό αιώνα τώρα το όνομα «Παγώνης» είναι συνδεδεμένο με την γεύση και το άρωμα του παραδοσιακού ψωμιού και όχι μόνο! Από τις πιο γνωστές οικογένειες αρτοποιών, επί 45 χρόνια αδιάλειπτα συνεχίζουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ποιοτικά προϊόντα και αυθεντικές γεύσεις από εκλεκτές πρώτες ύλες, με σεβασμό στην ελληνική παράδοση!

«Το ψωμί δεν είναι εύκολη υπόθεση. “Φτιάχνεις ψωμί, φτιάχνεις παράδεισο”. Έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας, έτσι συνεχίζουμε», μας λένε η Ανθούλα και η Φαίδρα Παγώνη που τα τελευταία 15 χρόνια έχουν πάρει τη σκυτάλη απ’ τους γονείς τους στη λειτουργία του αρτοποιείου, συνεχίζοντας να γράφουν τη δική τους ιστορία στον γευστικό χάρτη της πόλης, με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν και οι γονείς τους, ξυπνώντας την ώρα που… όλοι πέφτουν για ύπνο, για να ξεκινήσουν την εργασία τους με όρεξη και αγάπη. «Συνεχίζουμε πατώντας στα χνάρια τους, ακολουθώντας το ήθος, την εμπειρία και την ποιότητα αυτών των άξιων ανθρώπων», μας λένε.

Το αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο Παγώνη είναι ένα από αυτά τα μικρά συνοικιακά αρτοποιεία που καλωσορίζουν τους πελάτες τους με τα μικρά τους ονόματα. Πελάτες που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν τον φούρνο και τον επιλέγουν όχι μόνο για το ψωμί της ημέρας, αλλά και για τα υπόλοιπα γλυκά και αρτοσκευάσματα και το τελευταίο διάστημα και για τον καφέ της ημέρας, τον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύσετε με μια από τις πιο πρόσφατες «προσθήκες» στο κατάστημα: Το τσουρέκι με φουντούκι και σοκολάτα, που γίνεται ανάρπαστο! 

Επιπλέον, το αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο Παγώνη μπορεί να υποστηρίξει γαστρονομικά κάθε εκδήλωση, από πάρτι μέχρι και γάμους και βαφτίσεις, προσφέροντας στους καλεσμένους σας τις εξαιρετικές του γεύσεις πάντα με την ποιότητα που το διακρίνει. 

Μπορείτε να βρείτε το αρτοποιείο και ζαχαροπλαστείο Παγώνη στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του στην Ε. Βοστάνη 16 στη Μυτιλήνη ή να επικοινωνήσετε μαζί του στο 2251 0 44695.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img