Αρβανιτάκη – Κότσιρας στον Ταρλά!

Δυνατά – δυνατά κάθε φορά, και αυτό το καλοκαίρι, η  Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστούν στο Γήπεδο της Μυτιλήνης την επόμενη Τετάρτη, 19 Αυγούστου, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν το κοινό και πολύ επιτυχημένο μουσικό τους ταξίδι που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια. Πάνω από 60.000 θεατές έχουν δει την παράσταση της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα και τους έχουν αποθεώσει, έχουν τραγουδήσει μαζί τους κι έχουν μοιραστεί τη χαρά της μουσικής τους σύμπραξης.

Η προσέλευση του κοινού θα ξεκινήσει στις 8 και η συναυλία στις 9:30 το βράδυ. Η τιμή του εισιτηρίου εισόδου είναι 10 ευρώ και η προπώληση γίνεται από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Τηλέφωνο για πληροφορίες 22510  37394, στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Για την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών θα τηρηθούν, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις, τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των υγειονομικών κανονισμών. Την αστική ευθύνη της συναυλίας φέρει ο Δήμος Μυτιλήνης. 

Οι θεατές οφείλουν να ακολουθούν τους κανόνες και τα μέτρα που ισχύουν βάσει του Πρωτοκόλλου Υγείας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Πολιτισμού. Όσοι δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα, τις οδηγίες και τους κανονισμούς, θα απομακρύνονται από τον συναυλιακό χώρο. Σε κάθε περίπτωση μη συμμόρφωσης, η ευθύνη είναι προσωπική.

Κατά την είσοδο και κατά την έξοδο των θεατών πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες των ταξιθετών και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης πρέπει να παραμένουν στις θέσεις τους. Δεν πρέπει να υπάρχει συνωστισμός στα μπαρ και στις τουαλέτες και πρέπει να τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας σε όλους τους χώρους. Κατά την είσοδο και την έξοδο οι θεατές πρέπει να φορούν μάσκα και να κρατούν αποστάσεις 2 μέτρων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι θεατές θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να τους υποδείξουν οι ταξιθέτες πως μπορούν να αποχωρήσουν και να τους δώσουν οδηγίες. Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη του κοινού στα καμαρίνια πριν ή μετά το τέλος της παράστασης, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.