Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

ASPIS LESVOS REAL ESTATE: Τεχνογνωσία και εγγύηση στην κτηματομεσιτική αγορά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Φέροντας το όνομα και την υποστήριξη της καταξιωμένης αλυσίδας ASPIS, η οποία κατέχει τεχνογνωσία αιχμής στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς, το κατάστημα της Λέσβου, ASPIS Real Estate, έχει τη δυνατότητα να παρέχει πλήρη υποστήριξη βήμα-βήμα μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου, προς όφελος του αγοραστή και του πωλητή.
Στην  Aspis Real Estate – Κατάστημα Λέσβου ιδιώτες ή επαγγελματίες, μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα επιλέγοντας μια σειρά από υπηρεσίες, όπως:
Συμβουλές για την καλύτερη διαχείριση του ακινήτου σας όσον αφορά την πώληση, ενοικίαση και εκτίμησή του.

Αναζήτηση σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου  για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας, καταστήματος ή άλλου επαγγελματικού χώρου, γης κ.λ.π.

Διαχείριση ακινήτων για ιδιοκτήτες που διαμένουν  στο εξωτερικό ή στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και για όσους δεν επιθυμούν τις δυσάρεστες στιγμές με τους ενοικιαστές (είσπραξη ενοικίου, συντήρηση ακινήτου κλπ.).

Μεταβιβάσεις ακινήτων που προέρχονται από κληρονομιές, γονικές παροχές, δωρεές.
Στεγαστικά / επισκευαστικά δάνεια από εξειδικευμένους συνεργάτες συμβούλους, οι οποίοι  συνεργάζονται με όλες τις τράπεζες αναζητώντας τους καλύτερους για εσάς όρους σύμφωνα με το ατομικό σας προφίλ.

Έγκυρη νομική και συμβολαιογραφική κάλυψη.

Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, που ειδικά αυτό το διάστημα έχουν μεγάλη ζήτηση λόγω του προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης.

Βεβαιώσεις περί μη αυθαιρεσιών.

Εξαρτημένα τοπογραφικά από εξειδικευμένους Μηχανικούς.
-Ανακαινίσεις / ανακατασκευές κατοικιών – επαγγελματικών χώρων.

Είναι ο πολύτιμος σύμβουλος για αγορά, πώληση ή ενοικίαση κατοικιών, επαγγελματικής στέγης, γραφείων, αποθηκευτικών χώρων, βιομηχανικών χώρων, οικοπέδων, επενδύσεις ακινήτων, ακίνητα εξωτερικού, φοιτητικά σπίτια κ.ά..

H έμπειρη ομάδα της ASPIS Lesvos εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε συνεργασία. Η λειτουργία του είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς ο πατέρας Βλάσης Διαμαντίδης, Σύμβουλος Ακίνητης περιουσίας, έχοντας στο πλευρό του, τους δυο γιους του, Διαμαντίδη Σπύρο και Διαμαντίδη Κύριλλο, συμβούλους ακίνητης περιουσίας, οι οποίοι έχουν αναλάβει πλέον και τα ηνία του γραφείου,  έχουν δημιουργήσει μια δυναμική και ευέλικτη ομάδα, που χάρη στην πολύχρονη γνώση και εμπειρία μπορούν να υποστηρίξουν και να κατευθύνουν τον πελάτη για την καλύτερη και αποδοτικότερη λύση. Στη γραμματεία και την υποδοχή είναι η Φρατζόγλου Ζωή, έτοιμη να σας παρέχει κάθε πληροφορία και να σας εξυπηρετήσει.

Επιπλέον οι 228 σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας του δικτύου της ASPIS REAL ESTATE εξυπηρετούν τους κατοίκους της Λέσβου για τα ενδιαφέροντά τους στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Τηλ.: 22510-22220

e-mail:[email protected]
Καβέτσου 13, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100

 

spot_img

More articles