Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΡΦΕΑΣ: Εκλογές και νέος προπονητής

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Αστέρας-Ορφέας ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στη Β΄ Κατηγορία με στόχο μία καλύτερη παρουσία από την περσινή.  Τις προηγούμενες μέρες στην ομάδα διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Γιαστικλής, ενώ το νέο Δ.Σ. είναι επταμελές. 

Η νέα διοίκηση φρόντισε άμεσα να κλείσει το θέμα του προπονητή, δίνοντας τα ηνία σε έναν γνώστη της κατηγορίας, τον Πάρη Καραϊσκάκη, ο οποίος πέρυσι καθοδήγησε τον Ορφέα Άντισσας. Σημαντικό ρόλο στην πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού στον Αστέρα-Ορφέα, έπαιξε η φιλική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και στον νέο πρόεδρο του Αστέρα, Παναγιώτη Γιαστικλή. Μάλιστα ο Πάρης Καραϊσκάκης παλαιότερα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ορφέα Κεραμειών, όταν και τότε ήταν πρόεδρος ο Παναγιώτης Γιαστικλής. Άμεσος συνεργάτης του Καραϊσκάκη στον Αστέρα θα είναι ο Γιώργος Σολωμός, ενώ γενικός αρχηγός τοποθετήθηκε ο Αντώνης Λαχανάς

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του Αστέρα-Ορφέα ευχαρίστησε για την συνεργασία τον απερχόμενο προπονητή του Αστέρα Στρατή Πατράκη.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του Αστέρα-Ορφέα:

  • Πρόεδρος: Παναγιώτης Γιαστικλής
  • Αντιπρόεδρος: Γρηγόρης Γιαστικλής
  • Γεν. Γραμματέας: Ευάγγελος Σκυλοδήμος
  • Ταμίας: Μαρία Περδικέλλη
  • Έφορος: Προκόπιος Σαβέλλος
  • Μέλη: Χαράλαμπος Χρυσάφης, Παναγιώτης Χατζηκαμπάνης
spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img