Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης

Ένα ολοκαίνουργια ασθενοφόρο παρέλαβε σήμερα το πρωί το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και για πρώτη φορά στη μονάδα της Επάνω Σκάλας θα εδρεύει τέτοιο όχημα τη διαχείριση του οποίου ωστόσο αναλαμβάνει το EKAB με δικό του προσωπικό. Με άλλα λόγια  το ασθενοφόρο θα είναι διαθέσιμο να χρησιμοποιείται για κάθε ανάγκη.

Όπως είπε στα Νέα της Λέσβου η Συντονίστρια ιατρός της μονάδας Ελεονόρα Μανιάτη, το όχημα χορηγείται από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και η προμήθειά του έχει χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μονάδων στα νησιά.  Όπως είπε η κ. Μανιάτη «οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στη διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και ιδιαίτερα τον διοικητή κ. Χρήστο Ροϊλό που πάντα βρίσκεται κοντά στη μονάδα μας και στις ανάγκες που υπάρχουν».

Η  κ. Μανιάτη ευχαρίστησε ιδιαίτερα και την εταιρία  Blue Star Ferries και τον Κεντρικό Πράκτορα της εταιρείας στη Μυτιλήνη Ηλία Πίκουλο που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά του ασθενοφόρου από τον Πειραιά στη Μυτιλήνη μαζί με το στέλεχος που συνόδευσε και μετέφερε παραδίδοντας το όχημα στην Επάνω Σκάλα σήμερα το πρωί.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img