Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ: Πετρέλαιο θέρμανσης με την υπογραφή του “Τ. Βράνη”

Μπαίνοντας στο τελευταίο 10ήμερο του Οκτωβρίου, το σκηνικό του καιρού αλλάζει, θυμίζοντας ότι ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών. Γι’ αυτό και η εξασφάλιση οικονομικής και αποδοτικής θέρμανσης είναι άμεση προτεραιότητα γι’ αυτή την εποχή σε όλα τα σπίτια και τις επιχειρήσεις. Η επιχείρηση «Βράνης», στην Χρυσομαλλούσα, εδώ και 24 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προμήθειας και διανομής πετρελαίου θέρμανσης και όχι μόνο, καθώς αναλαμβάνει και την διαχείριση πολυκατοικιών και την έκδοση κοινοχρήστων. 

Αναμφίβολα, λόγω της ενεργειακής κρίσης, το πετρέλαιο θέρμανσης αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές, συνδυάζοντας ποιότητα, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση χρημάτων. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ταρσίζιος Βράνης, μαζί με το έμπειρο προσωπικό του, βρίσκεται εδώ για να σας δώσει τις καλύτερες επιλογές θέρμανσης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα, παρέχονται και άτοκες δόσεις για την σταδιακή εξόφληση της προμήθειας έως το τέλος του χειμώνα.

Παράλληλα, η επιχείρηση «Βράνης» απαλλάσσει τους διαχειριστές των πολυκατοικιών από τα βάρη των ευθυνών τους, αναλαμβάνοντας την καθαριότητα της πολυκατοικίας, την έκδοση και διανομή των κοινοχρήστων, αλλά και την επισκευή τυχόν ζημιών ή βλάβης που μπορεί να προκύψει. Με άλλα λόγια, το πετρέλαιο θέρμανσης «Βράνης» σας “λύνει τα χέρια” και στη διαχείριση της πολυκατοικίας.

Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τα ανταγωνιστικά πακέτα τιμών στο πετρέλαιο θέρμανσης ή και να απαλλαγούν από το άγχος διαχείρισης της πολυκατοικίας, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα γραφεία της επιχείρησης, στην Χρυσομαλλούσα (οδός Αναπαύσεως 10 και Οικονόμου Τάξη γωνία, πίσω από την εκκλησία Χρυσομαλλούσας) ή να τηλεφωνήσουν στο τηλ./φαξ 22510 22827, 54042/ κιν.: 6946 284150.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img