Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ: Σημαντική ενίσχυση!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αρκετά ενισχυμένος θα είναι φέτος ο Ατρόμητος Ανεμότιας, που κατάφερε να βάλει στο ρόστερ του μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία. 

Οι πιο δυνατές προσθήκες είναι αυτές των Μάκη Σαμπάνη (αρχισκόρερ από τον Ανδρονικά) και του πολύπειρου μέσου Κώστα Χατζηκυριάκου, ο οποίος συνεχίζει το ποδόσφαιρο και επιστρέφει στον Ατρόμητο. Επίσης το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Λασκαρίδη απέκτησε τον Παναγιώτη Πλουμή από την Αναγέννηση Γέρας, τον Μανώλη Πρωτούλη, καθώς και τον Γιώργο Πατατζή, που τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε ομάδες εκτός νησιού, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Παλλεσβιακό. 

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις ο Ατρόμητος κράτησε ένα μεγάλο αριθμό παικτών από το περσινό ρόστερ, ανάμεσά τους και ο έμπειρος αμυντικός Νίκος Κριτσωτάκης, ενώ παράλληλα επέστρεψε και ο Μιχαήλ Χαλκοδαίμων μετά από μία χρονιά στον Αετό.

Τέλος, στο τεχνικό επιτελείο εκτός του προπονητή Κωνσταντίνου Λασκαρίδη θα υπάρχουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Πέτρος Γόμος και ο νεαρός Γιάννης Χατζηκυριάκος ως αναλυτής απόδοσης ποδοσφαιριστών, που έχει στόχο να σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img