Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ: Συνεχίζει κανονικά στο πρωτάθλημα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια περί διάφορων προβλημάτων στον Ατρόμητο Ανεμότιας, ακόμη και σκέψεις για αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υπάρχουν όντως διάφορα προβλήματα στον σύλλογο με την διοίκηση να εμφανίζεται προβληματισμένη από την πορεία που ακολουθεί ο Ατρόμητος στο φετινό πρωτάθλημα, ευρισκόμενος στις τελευταίες θέσεις με μόλις 4 βαθμούς, καθώς και για άλλα διάφορα πράγματα. Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με ανθρώπους της ομάδας, προς το παρόν δεν τίθεται  θέμα ο Ατρόμητος να βάλει λουκέτο και παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, θα προσπαθήσει να βγάλει αξιοπρεπέστατα τη χρονιά με βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Από κει και πέρα η διοίκηση του Ατρόμητου είναι διατεθειμένη να προβεί σε κάποιες μεταγραφικές προσθήκες που θα δυναμώσουν το ρόστερ από το οποίο μέχρι στιγμής έχει φύγει μόνο ο Γιαζιτζόγλου.

Επίσης η θέση του προπονητή έχει μείνει ακέφαλη μετά την αποχώρηση του Χρήστου Παπαδόπουλου και προς το παρόν τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας έχουν δοθεί στον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γιαννακουδάκη, ο οποίος διαθέτει προπονητικές γνώσεις και ίσως αυτή η προσωρινή λύση να γίνει ακόμα και μόνιμη. Πάντως από τον Ατρόμητο αυτό που λένε είναι ότι θα το παλέψουν με σκοπό ο σύλλογος να επιβιώσει και σίγουρα θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση στην περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. 

Μάλιστα ο πρώτος ποδοσφαιριστής  που βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Ανεμότιας είναι ο Στρατής Γριππιώτης, ο οποίος αποχώρησε από την Αναγέννηση Γέρας.

spot_img

More articles

spot_img