Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Αξιωματούχοι για… τα αξιώματα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεν προλάβαμε να γράψουμε για το σοβαρό έλλειμμα του φωτισμού στην Επάνω Σκάλα και χθες το απόγευμα επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά εργαζόμενη σε πολυκατάστημα στο πάρκινγκ της Μυτιλήνης, ζητώντας να μεταβούμε μόλις σκοτεινιάσει. Πράγματι μεταβήκαμε μετά τις 21:00 στο κεντρικό πάρκινγκ της Μυτιλήνης και η γυναίκα μας έδειξε αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία μας: Ο κεντρικός άξονας των φωτιστικών μέσα στο πάρκινγκ είναι σβηστός.  

Η καταγγέλλουσα επεσήμανε ότι το αυτοκίνητό της έχει υποστεί επανειλημμένα δολιοφθορές, καθώς στο “μεσαίο” σκοτεινό πάρκινγκ κινούνται άτομα Ρομά που δημιουργούν προβλήματα.

Έρχεται, λοιπόν, ο επισκέπτης στην Μυτιλήνη και πηγαίνει να παρκάρει το αυτοκίνητό του στο κεντρικό πάρκινγκ της πόλης διαπιστώνοντας αυτό το χάλι στον φωτισμό κατακαλόκαιρο! Κατά τα άλλα οι Αντιδήμαρχοι αλλάζουν, τα πρόσωπα αλλάζουν στις Αντιδημαρχίες και τις αρμοδιότητες οι οποίες έχουν γίνει μπαλάκι, επί της ουσίας όμως οι πολίτες δεν βλέπουν κάποια βελτίωση στην καθημερινότητά τους. Κι αν δεν μπορεί ο Δήμος Μυτιλήνης να αποκαταστήσει το φωτισμό στα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, μπορούμε να φανταστούμε ή μάλλον δεν χρειάζεται να φανταστούμε, ακούμε καθημερινά τις διαμαρτυρίες πολιτών από τις συνοικίες που μιλούν για εγκατάλειψη…

- Advertisement -

More articles

spot_img