Μπάμπης Στόκας και Βίκυ Καρατζόγλου στον «Οινοφόρο»

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται  αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου τον  Μπάμπη Στόκα μαζί με την Βίκυ Καρατζόγλου, στις 10 το βράδυ.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει αγαπημένες επιτυχίες των Πυξ Λαξ, αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια του, έχοντας στο πλευρό την εξαιρετική Βίκυ Καρατζόγλου.

Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο την ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία, συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη,  όσο και σε τραγούδια από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής που άφησαν ιστορία.

Η Βίκυ Καρατζόγλου, μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού «Το Όνειρο» και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, συνεργάζεται με τον Μπάμπη Στόκα και αποκτάει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.

Μπαλάντες και λαϊκά, τρυφερότητα και δυναμισμός, ερμηνείες και συναίσθημα, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα ώστε το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών να δημιουργήσει βράδια γεμάτα μουσικές, νοσταλγία, κέφι και αστείρευτη διάθεση για ερμηνευτικές απογειώσεις!