Με δύο ομίλους, την Α1 κατηγορία και την Α2, θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα των ανδρών. Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στοχεύει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα με περισσότερα παιχνίδια, αλλά και να δώσει την δυνατότητα σε άλλες ομάδες με αθλητές από τις υποδομές να αγωνιστούν.
Μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε η πρεμιέρα στους άνδρες περιλαμβάνει έξι ομάδες (δέκα αγωνιστικών) με τις ημερομηνίες των παιχνιδιών να γίνονται γνωστές το επόμενο διάστημα.
Α1
- Α.Ο. Μυτιλήνης-Παλλεσβιακός
- Παπάδος-Αρισβαίος
- Αίολος-Αθλητική Λέσχη
Α2
- Ποσειδών-Ερμής
- Παγγεραγωτικός-Ελπίδες Παναγιούδας
Ακόμη πιο δύσκολα είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα των γυναικών το οποίο περιλαμβάνει μόνο τρεις ομάδες (δεν είναι ο Αρισβαίος) και συγκεκριμένα τους Θησέα, Ποσειδώνα και Αίολο, το οποίο θα είναι πολύ σύντομο. Το φαινόμενο με την έλλειψη ομάδων δείχνει να είναι γενικό στην επαρχία αφού και στα Δωδεκάνησα ο αριθμός των ομάδων είναι μικρός.
Τον φετινό τίτλο θα διεκδικήσουν πάλι ο Αίολος (μεγάλο φαβορί) και ακολούθως ο Θησέας με τον Ποσειδώνα.
Οι αγωνιστικές στις γυναίκες είναι οι εξής
- 1η Θησέας-Αίολος
- 2η Αίολος-Ποσειδών
- 3η Ποσειδών-Θησέας
- 4η Αίολος-Θησέας
- 5η Ποσειδών-Αίολος
- 6η Θησέας-Ποσειδών



