Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Basketball summer camp από τον Αιολικό τον Ιούνιο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Η διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης φτάνοντας στο τέλος του πενταετούς πλάνου της, που ξεκίνησε με την πρόσληψη του κυρίου Γκούμα, θα διεξάγει το Basketball summer camp. Δείγμα της προόδου του τμήματος είναι η παρουσία του Γιώργου Γιαννουζάκου, παίκτη του Αιολικού και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, σαν επικεφαλής της διοργάνωσης. Το Camp θα πραγματοποιηθεί από 15/6/22 έως 19/6/22, με τις προπονήσεις τις 3 πρώτες μέρες να γίνονται στο κλειστό της Νεάπολης και τις 2 τελευταίες ημέρες στο ανοιχτό γήπεδο της Καλλονής.

Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Πλήθος καλεσμένων θα έρθουν να διδάξουν και να μιλήσουν στα παιδιά για τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης. Πέραν του επικεφαλής του καμπ Γιώργου Γιαννουζάκου, το παρών στο camp θα δώσει και ο κ. Μιχάλης Γιαννουζάκος. Ένα «τοτέμ» της προπονητικής και αληθινός δάσκαλος για γενεές παικτών και προπονητών. 

Επίσης προσκεκλημένος είναι και ο κος Γεραγωτέλης Βασίλειος, άμεσος συνεργάτης του κ. Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό και Μακάμπι μεταξύ άλλων. Ο κ. Γεραγωτέλης έχει ζήσει την ένταση και την πίεση στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και η μετάδοση των εμπειριών του θα τους βοηθήσει όλους. Βέβαια οι καλεσμένοι δεν σταματούν εδώ. Επίσης προσκεκλημένος του Αιολικού στο camp είναι και ο αρχηγός της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος με την εμπειρία που έχει από το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ θα διδάξει στα παιδιά αρκετά πράγματα. 

Ο Αιολικός στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι η άνθιση του αθλήματος και η διερεύνησή του στο νησί θα έρθει με την συλλογική προσπάθεια όλων. Το λεσβιακό μπάσκετ μας χρειάζεται ενωμένους. Έτσι πρότεινε, και με μεγάλη χαρά είδε ότι δέχτηκαν, σε  ντόπιους προπονητές άλλων ομάδων, να έρθουν και να συμμετάσχουν διδάσκοντας ένα επιλεγμένο θέμα στους συμμετέχοντες. Η ομάδα της Μυτιλήνης ευχαριστεί τους:

  1. Καραμβάλη Γεώργιο, κόουτς του Sports Club Μυτιλήνης, πρωταθλητή παίδων 2021/2022.
  2. Αλμπάνη Ευστράτιο, κόουτς Θησέα Παναγιούδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
  3. Γιαννίκο Θεόδωρο, κόουτς του Αιόλου Μυτιλήνης, πρωταθλητή κορασίδων 2021/2022.
  4. Γαρμπιδάκη Παναγιώτη, κόουτς του Αιγέα Πλωμαρίου.
  5. Μαριόλα Ιγνάτιο, κόουτς του Αρισβαίου Καλλονής.
  6. Καραγιάννη Ευστράτιο, κόουτς της Ολυμπιάδας Μήθυμνας.
  7. Ξετρίχη Νικόλαο, κόουτς παίδων του Αιολικού.
  8. Καραδόπουλο Ιωάννη, κόουτς αναπτυξιακών κατηγοριών.
  9. Ντουζίδη Θεόδωρο, κόουτς αναπτυξιακών κατηγοριών.

Ακόμη καλεσμένοι στο camp θα είναι ο αθλητής Γιάννης Ζεστός, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) Σπύρος Σαλαβός, η ψυχολόγος Στέλλα Νακέλλη, η διατροφολόγος Χριστιάνα Αμπατζή, καθώς και ένα όνομα-έκπληξη. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις