Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Χαμερπείς και… κίναιδοι!!!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και εξαιρώντας τους τοπικούς δημοσιογράφους, τουλάχιστον για το θέμα αυτό αναφέρομαι σ’ αυτούς που διαμορφώνουν την έρμη αυτή «κοινή» γνώμη, κυρίως αυτοί των οπτικοακουστικών μέσων που έχουν κάνει κατάληψη στην σκέψη μας, στα θέλω μας και στα μπορώ μας.

-Επιλεκτικοί στην πληροφόρηση. π.χ.: Καλός ο Λιγνάδης για τις ειδήσεις σας, «πουλάει» 27 λεπτά του δελτίου σας, και για το Τσεσμέ των Τούρκων που οργώνει το Αιγαίο χαρτογραφώντας τον βυθό του για τα υποβρύχιά τους 5,5 λεπτά προβολής στα δελτία σας. Ντροπή σας ρε.

*** Λιγούρια της τηλεθέασης, κολαούζοι της ξευτίλας, «κοντοί» (κατά τον Μανώλη Αναγνωστάκη), χαμερπείς, κίναιδοι, η κλειδαρότρυπα είναι η ζωή σας.

*** Προπετείς, δικαστές, εσείς που φορέσατε στις Καρυάτιδες μπούργκα, η διαπόμπευση είναι το ψωμί σας, η ψυχική ασέλγεια και ο ψυχικός βιασμός το όνειρό σας.

*** Και πάνω απ’ όλα μια ρηχή, στείρα, στεγνή, χυδαία και εκ του βόθρου βγαλμένη πολιτική αντιπαράθεση βουτυρομπεμπέδων αρχηγών. Κι εσύ κοσμάκη να πεινάς. Μπράβο ρε. Κι όπως έλεγε κι ο Βάρναλης: Φωνάζουν οι πατριδέμποροι για να φοβηθούν οι πατριώτες!!!!! Αλλά κι ο Ισοκράτης: «Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν» = Το ήθος όλης της Πολιτείας είναι το ίδιο με το ήθος των Κυβερνώντων της.

*** Νομίζουν ότι αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στον καλλιτεχνικό χώρο;;; Ας ψάξουν στον ιδιωτικό υπαλληλικό εργασιακό χώρο, ας ψάξουν στην αγορά. ΟΧΕΤΟΣ!!!!

Υ.Γ.: Χαϊκάλη, πριν λίγα χρόνια κάποιοι σε ενέκριναν να γίνεις μέλος της κυβέρνησής τους, θα πρέπει σήμερα να απολογηθούν για σένα; Ήρεμα ρωτάω.