Χειροποίητο κόσμημα “Ήφαιστος”

Ένα νέο κοσμηματοπωλείο με την επωνυμία “Ήφαιστος” άνοιξε αυτό το καλοκαίρι στην Σκάλα Ερεσού (λίγα μέτρα πριν από το beach bar “Parasol”) και τραβά τα βλέμματα ντόπιων και επισκεπτών, ειδικά των γυναικών, με τις μοναδικές δημιουργίες που στολίζουν και ομορφαίνουν κάθε στιγμή σας. Ο Φίλιππος Κρινέλος και ο Δημήτρης Αϊβαδέλλης έστησαν αυτή την επιχείρηση σε μια δύσκολη εποχή, αλλά τα κοσμήματά τους ξεχωρίζουν και οι τουρίστες έχουν ήδη δείξει την προτίμησή τους στις μοναδικές κατασκευές.

Εμπνευσμένος από τον Ήφαιστο, που ήταν ο θεός της φωτιάς, του ουρανού, της γης, της χαλκουργίας και εν γένει της μεταλλουργίας, ο Δημήτρης Αϊβαδέλλης, έδωσε αυτό το trade mark στην επιχείρηση, αλλά και στον σκελετό γυαλιών ηλίου που ο ίδιος κατασκευάζει σε vintage στιλ, με ασήμι. Ο ίδιος ασχολείται με τον σχεδιασμό και την δημιουργία κοσμημάτων εδώ και 25 χρόνια και όλες οι κατασκευές του είναι μοναδικές και ανεπανάληπτες. 

Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια που θυμίζουν άλλες εποχές, αλλά και σε μοντέρνα σχέδια, αμπιγέ, με πέτρες, επιπλατινωμένα, σε γραμμές γνωστών οίκων κοσμημάτων. Ο Δημήτρης δέχεται ειδικές παραγγελίες για οποιοδήποτε κόσμημα έχετε φανταστεί με αυθεντικές πέτρες, ζαφείρι, ρουμπίνι, σμαράγδι, aqua marine, καθώς και για να δημιουργήσει το δικό σας, ξεχωριστό μονόπετρο. 

Η επιχείρηση είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ με τιμές για όλα τα βαλάντια, που ξεκινούν από 8 ευρώ.

Tηλ. 22531 12227
fb: ifaistos jewellery