Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Χόρτο σε τρία γήπεδα στο βόρειο τμήμα της Λέσβου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Συνολικά τρία γήπεδα ‘’πρασίνισαν’’ στο βόρειο τμήμα της Λέσβου. Πλαστικός τάπητας τοποθετήθηκε στην Σκάλα Καλλονής, έδρα της Προοδευτικής, που από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην φυσική της έδρα, ενώ εάν χρειάζεται το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιούν και άλλες ομάδες του βόρειου τμήματος της Λέσβου. 

Επίσης στην Σκάλα Καλλονής εκτός από το χόρτο, γίνονται και άλλες εργασίες, που έχουν να κάνουν με τα αποδυτήρια και τον φωτισμό. Ακόμη πρασίνισε και το γήπεδο του Ανδρονικά στα Παράκοιλα, ένα έργο που είχε καθυστερήσει αρκετά, αλλά τελικά πήρε σάρκα και οστά. Αυτό σημαίνει ότι και ο Ανδρονικάς την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην φυσική του έδρα. Το τρίτο γήπεδο στο οποίο μπήκε πλαστικός τάπητας, είναι αυτό της Ανεμότιας, ένα έργο το οποίο περίμεναν στον Ατρόμητο Ανεμότιας να υλοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο να μπει χόρτο και στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τον Ατρόμητο να ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αγωνιζόμενος σε διάφορα κοντινά γήπεδα, όπως το ίδιο ίσχυε τόσο με την Προοδευτική όσο και με τον Ανδρονικά, απλώς στην ομάδα της Ανεμότιας η αναμονή ήταν μεγαλύτερη καθώς ήταν από τα πρώτα γήπεδα που είχαν μπει στη λίστα για να γίνουν πράσινα. 

Εν τέλει το όνειρο έγινε πραγματικότητα και το ‘’Μιζεργκάν’’ από την νέα σεζόν είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους αγώνες του Ατρόμητου, ενώ στο εν λόγω γήπεδο διεξάγονται και άλλες σημαντικές εργασίες. Σαν γενικό συμπέρασμα βλέπουμε σιγά-σιγά ότι ολοένα και περισσότερα γήπεδα πρασινίζουν και το πιο σημαντικό είναι ότι από την νέα σεζόν όλες οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας θα παίζουν στις έδρες τους. Φυσικά υπάρχουν ακόμη και άλλα γήπεδα στα οποία πρέπει να μπει πράσινο, όπως είναι αυτό του Πολιχνίτου, που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή με τις πιέσεις να συνεχίζονται για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις