Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Christmas Enduro MTB

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου συνάντηση για τελευταία φορά μέσα στο 2023 να γιορτάσουν οι ποδηλάτες, να βραβεύσουν τους πρώτους του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2023 και να διασκεδάσουν με χρονομέτρηση 2 ειδικών διαδρομών enduro MTB.

Ένταση στην τελευταία συνάντηση του χρόνου θα δώσει η (bonus) enduro-συνάντηση στις καταπράσινες πλαγιές της Αμαλής με δύο διπλές απαιτητικές χρονομετρημένες enduro MTB ειδικές διαδρομές, έτσι ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο και με έντονο μαχητικό κλίμα την πλούσια αγωνιστική χρονιά του 2023.

Στις 10:00 θα ξεκινήσουν όλοι μαζί από το Olympico στη Νεάπολη, για την πρώτη ειδική που είναι το μονοπάτι «ΚΟΡΜΟΙ» και στην συνέχεια θα ανέβουν προς το δεύτερο μονοπάτι για να ολοκληρώσουν την αγωνιστική δράση. Με την επιστροφή περίπου στις 13:00 θα γίνουν και οι απονομές του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2023 στους πρώτους κάθε κατηγορίας.

Τις βραβεύσεις των καλύτερων αναβατών ΜΤΒ της Λέσβου θα ακολουθήσει “μπυροκατάσταση” με τους ανάλογους “μπυρομεζέδες”.

Για όσους επιθυμούν να αγωνιστούν στο Christmas Enduro MTB πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://www.webscorer.com/register?raceid=337428&fbclid=IwAR3fF5Bnn_xexbNCaUuQAcq0uhyFQtQ0ooPsEF_a7aRYbMbEe56MsUqvVS8

Το ελάχιστο κόστος εγγραφής των 20,00 € θα αποδοθεί στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos, που ακολουθεί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος, φροντίζει την ασφάλειά, προστατεύει και περιθάλπει κάθε φορά που το χρειάζονται οι ποδηλάτες.

Η χρονομέτρηση των ειδικών διαδρομών, προκειμένου να κρατηθεί ο προϋπολογισμός σε χαμηλά επίπεδα αλλά και όσο γίνεται ψηλότερο το ποσό των εγγραφών που θα αποδοθεί στην Ομάδα Διάσωσης, θα γίνει με καταγραφή χρόνου εκκίνησης – τερματισμού στο τετράδιο και τελικό υπολογισμό του συνολικού χρόνου των ειδικών, λίγα λεπτά αργότερα.

spot_img

More articles