Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Χρώμα και άρωμα στο σπίτι μας όλη τη χρονιά από το ανθοπωλείο «Virginia»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Ο ερχομός της Άνοιξης μας δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία να δώσουμε ιδιαίτερα χρώματα και… αρώματα στο σπίτι μας γεμίζοντάς το λουλούδια, τα οποία μας αλλάζουν και τη διάθεση προς το καλύτερο. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η εποχή που μπορούμε να κάνουμε τον χώρο μας πιο ευχάριστο, καθώς έχουμε τη δυνατότητα αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κάνοντας βέβαια τη σωστή επιλογή σε άνθη και φυτά. Σημαντική βοήθεια στο τελευταίο μας προσφέρει το Ανθοπωλείο Virginia!

Εδώ και ένα εξάμηνο περίπου έχει διαμορφώσει ειδικά τον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του στον Συνοικισμό, στη Μυτιλήνη, ώστε να μπορούν οι πελάτες του να διαπιστώνουν ιδίοις όμμασι ποια ακριβώς φυτά «επιβιώνουν» και σε ποιες ακριβώς συνθήκες. Κρύο ή ζέστη, σκιά ή ήλιος; Οι απαντήσεις στην έκθεση με άνθη και φυτά του ανθοπωλείου Virginia και βέβαια με τη συμβολή του έμπειρου προσωπικού του καταστήματος.

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης, άλλωστε, συνεχίζει μια παράδοση που ξεκίνησε από τον πατέρα του πριν από 40 χρόνια, όταν άνοιξε το ανθοπωλείο του επί της οδού Καβέτσου το 1982, ενώ εδώ και μια 20ετία βρίσκεται σταθερά στην περιοχή του Συνοικισμού. 

Δεν είναι όμως μόνο τα φυτά εξωτερικού χώρου αυτά που μπορούμε να βρούμε στο Ανθοπωλείο Virginia. Πέρα από τις κλασικές επιλογές σε λουλούδι (ανθοδέσμες κλπ.), στο κατάστημα του κ. Μωραΐτη μπορούμε να απευθυνθούμε και για ιδιαίτερα είδη δώρων, όπως για παράδειγμα το διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια τριαντάφυλλο “Forever”, το οποίο έχει διάρκεια ζωής που μπορεί να φτάσει και τα 4 χρόνια.

Επιπλέον, το ανθοπωλείο αναλαμβάνει στολισμούς και διακοσμήσεις για γάμους, αλλά εδώ και μια δεκαετία έχει περάσει και στον χώρο του μπαλονιού, με ιδιαίτερες διακοσμήσεις που μπορούν να δώσουν μια διαφορετική χαρούμενη εικόνα σε παιδικά πάρτι και όχι μόνο!

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Ανθοπωλείο Virginia στην οδό Ζαλόγγου 22 στην περιοχή του Συνοικισμού (πλησίον του καφενείου του Κουτσομύτη), ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 2251041574 και 2251028073.

Προηγούμενο άρθρο1 1 4 2…
Επόμενο άρθροΔημόσιες υπηρεσίες, πωλήσεις και τιμές
- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις