Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Δι’ ευχών των Αγίων…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Τι ζω Παναγία μου; Το είδα κι αυτό!!!! Το πολιτικό Ισλάμ της Τουρκίας διά του εκπροσώπου του (εν προκειμένω διά του Ερντογάν), έστειλε ευχές ανήμερα της εθνικής μας εορτής για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους (25η Μαρτίου), στην Κυβέρνησή μας, για σταθερότητα και μακροημέρευση της Δημοκρατίας μας!!!!!! Και μάλιστα ο Ερντογάν έστειλε αυτές τις ευχές του στον Μητσοτάκη, που πριν λίγους μήνες απαξίωνε τον Έλληνα πρωθυπουργό λέγοντας: Μητσοτάκης γιοκ……! Εάν λοιπόν αυτό δεν είναι κλασική κωλοτούμπα (παπατζίδικη παπαριά), τότε τι είναι; Ελπίζω να το έχουν στα υπ’ όψιν τους Κυριάκος και Αλέξης, γιατί ξέρουν από τέτοια «μπιφτεκοψησίματα» αρκετά καλά!!!!!!!!!

*** Δεν ξέρω πού έχει παρεκκλήσι ο Αι Σιχτίρ, να τους ανάψω ένα κεράκι ρε γαμώτο…

*** Φιλαράκι τα όμορφα όνειρα για να τα δεις, πρέπει να κοιμηθείς, για να τα ζήσεις όμως πρέπει να… ξυπνήσεις!!!!

*** Μου λέει ο τροχονόμος προχθές που με σταμάτησε για αλκοτέστ: Ένα ποτάκι ήπιατε μόνο; Διότι το μηχάνημα δείχνει άλλα!! Και του απαντώ: Όχι κυρ Τροχονόμε μου, τελευταία φορά που βγήκα και ήπια μόνο ένα ποτό, ήταν όταν πήγα και κοινώνησα…

*** Όταν υπάρχουν ρωγματώσεις κάτω από τα έργα που γίνονται για την ανάπλαση του λιμανιού, στα ήδη υφιστάμενα βυθισμένα μπλόκια (τσεκαρισμένο από βατραχανθρώπους της κατασκευάστριας εταιρείας), γιατί δεν αποκαθίστανται αυτές οι βλάβες; Δεν ξέρουν οι τοπικοί μας άρχοντες, ότι υπάρχει κίνδυνος αν δεν αποκατασταθούν αυτές οι ρωγματώσεις των μπλοκιών υποθαλασσίως, σύντομα θα εμφανιστούν και στην επιφάνεια των όποιων καινούργιων έργων γίνουν για την ανάπλαση της προκυμαίας; Θα φέρουν σοβαρή ευθύνη κατά την ώρα της παραλαβής του έργου. Να μην το ξεχάσουν αυτό. Εκτός κι αν οι προθεσμίες του ΕΣΠΑ είναι πάνω «από όλα»!!!!!!!  

*** Ρε τι είναι αυτό πάλι; 9 στους 10, νομίζουμε ότι είμαστε 1 στους 10!!!

*** Φιλαράκο να σου πω και κάτι: Κανένας δεν πνίγηκε καταπίνοντας τον εγωισμό του….

*** Ωραία η παρέλαση προχθές την 25η Μαρτίου για φωτογραφίσεις παιδιών και εγγονιών… γιατί κατά τα άλλα, άστα να πάνε.

*** Μην σας πω ότι υποψιάζομαι ποιος θα είναι πρωταθλητής και φέτος!!!!!!!

*** Και για να κλείσω τις σημερινές μου σκέψεις: «Κούκλα μου μεγάλη ήττα να έχεις απωθημένα, καλύτερα να έχεις… αμαρτίες»! 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img