Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τέλος μετά από 2,5 χρόνια ο Γαβαλάς!

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στον Διαγόρα με την έλευση του νέου χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Γαβαλά και τον γυμναστή Βάιο Ρίππη, οι οποίοι κάθισαν στον πάγκο του συλλόγου για 2,5 χρόνια. Από ό,τι φαίνεται σημαντικό ρόλο στο διαζύγιο του Διαγόρα με τους Γαβαλά και Ρίππη έπαιξαν τα δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα με Αετό (ήττα) και Φίλια (ισοπαλία), που απομάκρυναν για τα καλά τον Διαγόρα από τον βασικό του στόχο, την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η διοίκηση της ομάδας της Αγίας Παρασκευής έκρινε πως χρειάζεται να γίνουν μερικές διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του Διαγόρα στα παιχνίδια που ακολουθούν, ώστε να παραμείνει τουλάχιστον στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. 

Έτσι οι αλλαγές ξεκίνησαν από το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας με τον Διαγόρα να ολοκληρώνει την συνεργασία  με τον Δημήτρη Γαβαλά, μια απόφαση που ήταν αρκετά δύσκολο να παρθεί, μιας και οι δύο πλευρές είχαν και έχουν καλές σχέσεις. Μάλιστα στην ανακοίνωση της ομάδας γίνεται λόγος για μόνο καλές αναμνήσεις εκατέρωθεν και μια σχέση σεβασμού και αλληλοεκτίμησης όλο αυτό το διάστημα, που ήταν στον πάγκο του συλλόγου τόσο ο Γαβαλάς όσο και ο Ρίππης. 

Πλέον στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχουν βγει στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Γαβαλά, με το όνομα του Χρήστου Παπαδόπουλου που αποχώρησε από τον Ατρόμητο Ανεμότιας να βρίσκεται ψηλά στη λίστα και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο του συλλόγου. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές ακόμη και στο έμψυχο δυναμικό με πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι πρώτοι δύο παίκτες, που θα δουν την πόρτα της εξόδου, είναι οι Παναγιώτης Χρυσάφης και Μιχάλης Ελευθερίου.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img