Διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Η Κάσσου Μαρία και ο προπονητής της Παράσχος Κανλής, ο Παπαφιλίππου Γεώργιος με τον προπονητή του Νίκο Παυλή και ο Βουγιούκας Στυλιανός

Το Σαββατοκύριακο,  στο Ε.Α.Κ. Λάρισας, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών Κ18 (Ανδρών-Γυναικών) με την συμμετοχή νεαρών αθλητών-τριών από όλη την Ελλάδα, με πολύ καλές επιδόσεις και έντονο συναγωνισμό.

Ανάμεσά τους και τα δικά μας παιδιά, από τα σωματεία ΑΡΙΩΝ ΓΣ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΠΣ – ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ & ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ,  που  πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν, σε μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας, των αντίξοων συνθηκών προετοιμασίας τους στα στάδια του νησιού,  αλλά  και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν,  δίνοντάς μας μεγάλη χαρά με τις εμφανίσεις που έκαναν.

Ο στίβος των νησιών μας  είναι το πρώτο με διαφορά άθλημα  που συνεχίζει δυναμικά να πρωτοστατεί, με πανελλήνιες & διεθνείς διακρίσεις – συμμετοχές των αθλητών-τριών του με την Εθνική Ομάδα.

Ο στίβος είναι παρών!!!

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει γράψει ιστορία με το μεγάλο παρελθόν των επιτυχιών του και συνεχίζει να γράφει κάνοντάς μας υπερήφανους.

 

Χρυσό και Χάλκινο   

  • ΚΑΣΣΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΙΩΝ Γ.Σ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

Χρυσή Πανελληνιονίκης στα 3.000μ. Κ18 Γυναικών, η αθλήτρια του Παράσχου Κανλή, με την εξαιρετική επίδοση 10.13.65 που αποτελεί και νέο παλλεσβιακό ρεκόρ. 

  • ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΠΣ)

Χάλκινος Πανελληνιονίκης στα 2.000μ. Φυσικά Εμπόδια, ο αθλητής του Νίκου Παυλή με ατομική επίδοση 6.12.81 

  • ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ)

4ος στα 10 χλμ. Βάδην με ατομικό ρεκόρ  49.06.10 

  • ΒΑΛΙΟΝΤΗ ΣΟΦΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ (ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

5η στα 5.000μ. Βάδην με 26.46.78 

  • ΠΛΩΜΑΡΙΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ-ΜΑΡΙΑ (ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

6η στα 800μ. με επίδοση 2.23.71 

  • ΑΘΗΝΕΛΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

7ος στη Σφαιροβολία με βολή στα 15.35μ. 

  • ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΙΩΝ Γ.Σ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

9η στα 5.000μ. Βάδην με επίδοση 27.53.12 

  • ΜΠΑΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)

11η στα 3.000μ. με 11.03.80.

Επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι των κατηγοριών Κ20 (Ανδρών-Γυναικών) που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες», το Σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου, όπου και εκεί οι αθλητές της Λέσβου-Λήμνου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.