Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Διακρίθηκαν στην Πληροφορική

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ακόμη ένα βήμα έκαναν 11 Μυτιληνιοί μαθητές της Σχολής Πληροφορικής Πλάτωνος, οι οποίοι πέρασαν στην Γ’ φάση του 34ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Προγραμματισμού, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στο να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στην επόμενη διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες.

Μετά την επιτυχία τους στην Α’ φάση του διαγωνισμού, οι Ανδριανάκος Κυριάκος, Βαΐτης Νίκος, Δεληγιάννης Άγγελος, Ευστρατίου Νίκος, Καλλονιάτης Ταξιάρχης, Καρνάς Μάριος, Λιγνός Κωνσταντίνος, Μπογής Σταμάτης, Νικολετάτος Γαβριήλ, Τζίκα Αρμάντο και Ψυρούκης Χρήστος κατάφεραν να λύσουν και τα προβλήματα της Β’ φάσης και να προκριθούν στην Γ΄ Φάση. «Φέτος τα προβλήματα της Β’ Φάσης ήταν αρκετά βατά και έτσι η επιτυχία τους ήταν αναμενόμενη», ανέφερε ο καθηγητής τους, Στρατής Πλάτων.

Σημειώνεται πως ενώ μέχρι και πριν από 2 χρόνια η Γ’ φάση του Πανελλήνιου διαγωνισμού γινόταν διά ζώσης στο κτίριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, φέτος για 2η χρονιά, λόγω του Covid-19, θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 9/4/2022.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img