Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δήλωση – “μαχαιριά” Κουφέλου κατά Κύτελη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με σαφείς αιχμές κατά της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και του Στρατή Κύτελη, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ορκωμοσία των νέων αιρετών, δηλώνοντας ότι θα υπηρετήσει τον Δήμο για το κοινό καλό, σε αντίθεση με όσους δεν ακολούθησαν αυτή την πορεία μέχρι σήμερα. Πιο αναλυτικά, η δήλωση του κ. Κουφέλου έχει ως εξής:

«Εύχομαι καλή χρονιά ,Καλή και Δημιουργική θητεία, για κάθε επιτυχία, για το κοινό όφελος. Οι συνδημότες μας επιθυμούν τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Αρχής με Δημοκρατική συμμετοχή όλων των εκλεγμένων. Όπως είχα δηλώσει ρητά πριν από τις πρόσφατες εκλογές ,πιστοί στις Αρχές, τις Αξίες, στα Ιδανικά και στο όραμά μας, με οδηγό το πρόγραμμα μας, παραμένουμε Αδιαπραγμάτευτα κοντά στους πολίτες για το καλό του τόπου μας, για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Όσο για τους πολέμιους αυτής της Δημοτικής παράταξης, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα, έφερε τόσο μεγάλο αποτέλεσμα, θα τους στεναχωρήσω δηλώνοντας απερίφραστα ότι είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε εδώ. Όλοι μαζί θα τηρήσουμε  ό,τι συμφωνήσαμε και προεκλογικά. Καταδικάζουμε τους τοξικούς και παρωχημένους  που ποτέ στην μέχρι τώρα πορεία τους δεν είδαν το κοινό καλό και δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πολιτών σεβόμενοι την ψήφο τους, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας που εμπιστεύθηκαν το συνδυασμό «Νέα Δράση , νέος Δήμος».

 

 

spot_img

More articles

spot_img