Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Επισκευή συσκευών εύκολα και μεθοδικά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ένα νέο κατάστημα επισκευής λευκών οικιακών συσκευών βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια στο πλάι των «νοικοκυριών» της πόλης, λύνοντας κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε και κάνοντας τις επισκευές να μοιάζουν εύκολη υπόθεση! Όλα αυτά από τον Δημήτρη Κασίδη και το κατάστημά του στην οδό Μεθοδίου 14 στην αγορά της Μυτιλήνης (πλησίον Μητρόπολης), που είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα με ποιοτικές υπηρεσίες και υψηλή τεχνογνωσία στον τομέα του.

Ο Δημήτρης Κασίδης πέρα από τις επισκευές λευκών οικιακών συσκευών (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κλπ.), μπορεί να αναλάβει και την επισκευή μικροσυσκευών. Παρέχει τις υπηρεσίες του στον χώρο σας, ενώ αν απαιτηθεί οι συσκευές μεταφέρονται στο εργαστήριό του με δικό του όχημα μεταφοράς, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τη βλάβη λύνοντάς σας τα χέρια!

Εκτός από τις επισκευές, όμως, στο κατάστημα του Δημήτρη Κασίδη θα βρείτε και άλλα ελληνικά προϊόντα και αναλώσιμα για τις συσκευές σας, όπως για παράδειγμα σακούλες για τις ηλεκτρικές σκούπες, καθαριστικά αλάτων και σωληνώσεων, αξεσουάρ για οικιακές σκούπες κ.ά. Επιπλέον, κατόπιν παραγγελίας μπορεί να προμηθευτεί για εσάς κάθε ανταλλακτικό και εξάρτημα για τις οικιακές σας συσκευές.

Ο Δημήτρης Κασίδης και οι συνεργάτες του παρέχουν τις υπηρεσίες του με μεθοδικότητα, συνέπεια και στα ραντεβού και στους χρόνους εκτέλεσης εργασιών και παράδοσης των συσκευών σας και φυσικά με ασφάλεια. Μάλιστα ετοιμάζουν ήδη και τα επόμενα βήματά τους, ούτως ώστε να είναι σύντομα σε θέση να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών!

Μπορείτε να βρείτε το κατάστημα επισκευής οικιακών συσκευών του Δημήτρη Κασίδη στην οδό Μεθοδίου 14 στην αγορά της Μυτιλήνης (πλησίον Μητρόπολης) ή να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 2251022300.

 

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΜΠΑΣΚΕΤ: Και τώρα οι δυο τους!
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img