Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δίωξη κατά 12χρονου που πόζαρε με καραμπίνα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δικογραφία κατά 12χρονου ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία του ποζάροντας το καλοκαίρι  με κυνηγητικό τυφέκιο στα χέρια σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ενώ δίωξη ασκήθηκε και κατά του πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Ο νεαρός που είναι κάτοικος Μυτιλήνης με τους γονείς του χρησιμοποίησε το όπλο του παππού του για τη φωτογραφία σε χωριό της Λέσβου με συνέπεια να μεταβούν στο χωριό παρουσία Αντιεισαγγελέα οι αστυνομικοί για να ερευνήσουν το σπίτι για να βρουν το τυφέκιο.  Μπλεγμένος βρέθηκε και ο παππούς, καθώς είχε πουλήσει το όπλο σε άλλον χωρίς να προλάβουν να κάνουν τη μεταβίβαση με συνέπεια να βρεθεί εκτός από τον παππού και ο αγοραστής κατηγορούμενος.

Ο 12χρονος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κρατά το κυνηγητικό όπλο καθώς επίσης να προβαίνει και σε άλλες παραβατικές ενέργειες όπως οι οδήγηση δικύκλου κ.α.. Η κίνηση του να δημοσιεύσει όλο αυτό το υλικό στο διαδίκτυο από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προκαλέσει το θαυμασμό των φίλων του τροφοδότησε τις εξελίξεις για την παρέμβαση από την αστυνομίας. Σημειώστε πως το συγκεκριμένο παιδί δεν είναι  γιος διαλυμένης οικογένειας, απεναντίας πίσω του βρίσκονται βιοπαλαιστές γονείς και άλλα δύο αδέρφια που αδυνατούν να ελέγξουν την συμπεριφορά του. Όταν μάλιστα στο παρελθόν ο πατέρας του επιχείρησε να του επιβληθεί, το παιδί κατήγγειλε το γονιό του ότι τον κακομεταχειρίζεται. 

Το νεαρός έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές δικύκλων και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

spot_img

More articles

spot_img