Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Δίψασε η Καλλονή

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Το νερό – νεράκι λένε από την Τρίτη οι κάτοικοι της Καλλονής κι ακόμη δεν ξεκίνησαν οι καύσωνες για να υπάρχει η δικαιολογία της υπερκατανάλωσης. Εδώ και τρεις μέρες σπίτια και επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση από την ΔΕΥΑΛ μέχρι και χθες το απόγευμα. Όπως είπε στα “Νέα της Λέσβου” ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Παρασκευάς Φυντανής, το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω ζημιάς στο κεντρικό αντλιοστάσιο.

Στην αρχή οι κάτοικοι έβλεπαν το νερό να τρέχει από τις βρύσες τους με το σταγονόμετρο, ενώ για αρκετές ώρες της μέρας στέρευαν εντελώς. Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και την Τετάρτη, ενώ υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι η ζημιά θα αποκαθίστατο μέχρι το τέλος της μέρας. Δυστυχώς όμως και χθες όλη η πόλη της Καλλονής δεν είχε νερό για να καλύψει τις ανάγκες της και κανείς δεν γνώριζε πότε και πώς θα αποκατασταθεί η βλάβη. 

Σύμφωνα με τον κ. Φυντανή, η ζημιά στο κεντρικό αντλιοστάσιο εντοπίστηκε την Τετάρτη, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμα τα απαραίτητα ανταλλακτικά για να αποκατασταθεί. Μέχρι και χθες το απόγευμα συνεργείο της ΔΕΥΑΛ βρισκόταν στην περιοχή για να δώσει λύση και να επανέλθει η ομαλή υδροδότηση στην περιοχή.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις