Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Εξαιρετική είναι η πρωτοβουλία που έλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης, πρόεδρος του οποίου είναι η δικηγόρος, Χαρά Χιωτέλλη, η οποία μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Βερβενιώτη επισκέφτηκαν χθες την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης, όπου μαζί με τον διοικητή Γιώργο Καμπούρη μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Η παρουσία του προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου νηπιαγωγείου αποτέλεσε χθες ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό του Βοστάνειου, καθώς δεν περίμεναν να τους σκεφτεί κάποιος και να τους δώσει δώρα μετά τα Χριστούγεννα!  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου νηπιαγωγείου Μυτιλήνης κάνει σπουδαία δουλειά, κάτι που αποδεικνύεται και από τη χθεσινή δραστηριότητα, προσπαθώντας να μυήσει τα μικρά παιδιά στις αξίες της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν ήταν μόνο οι γονείς αλλά και τα μικρά παιδιά που συνεργάστηκαν για να συγκεντρωθούν και να συσκευαστούν τα δώρα που μετέφεραν χθες η πρόεδρος με τον Αντιπρόεδρο στο νοσοκομείο, τροφοδοτώντας τα χαμόγελα των νοσηλευόμενων παιδιών της Παιδιατρικής Κλινικής και εισπράττοντας τις ευχαριστίες τόσο του προσωπικού του Παιδιατρικού όσο και της διοίκησης για την πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία τους.

«Θέλουμε πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς που σκέφτηκαν το νοσοκομείο μας και την Παιδιατρική Κλινική. Με την επίσκεψή τους σήμερα έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στη μέρα μας και ιδιαίτερα στους νοσηλευόμενους μικρούς μας ασθενείς στην Παιδιατρική. Ευχαριστούμε και ευχόμαστε αυτές οι προσπάθειες να βρίσκουν μιμητές», είπε στα Νέα της Λέσβου ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Καμπούρης μεταφέροντας τις ευχαριστίες όλου του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Από την πλευρά της μιλώντας στα Νέα της Λέσβου η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χιωτέλλη εξέφρασε τις ευχαριστίες της στα νήπια και τους γονείς τους, σημειώνοντας ότι «εκτός από τα παιδιά του νηπιαγωγείου μας θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους γονείς που βρίσκονται στο Σύλλογο, ώστε όλοι μαζί μέσα από τις δραστηριότητές μας να δίνουμε τα παραδείγματα που πρέπει στα παιδιά μας. Να ευχαριστήσω επίσης το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής και τη διοίκηση του νοσοκομείου για την συνεργασία τους και το αγκάλιασμα αυτής μας της πρωτοβουλίας», κατέληξε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου νηπιαγωγείου, μεταφέροντας και τις ευχές των μελών στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα σπίτια τους.

spot_img

More articles

spot_img