Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Δωρεά 10.000 ευρώ στο Ζαχάρειο Γηροκομείο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μεγάλους ευεργέτες και δωρητές διαθέτει η Αγία Παρασκευή κι αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά με την σημαντική προσφορά της κ. Μαρίας Κουλμανδά, η οποία ανέλαβε την επισκευή των εγκαταστάσεων θέρμανσης στο Ζαχάρειο Γηροκομείο. Η κ. Κουλμανδά κατάγεται από το χωριό, αλλά ζει και εργάζεται ως γιατρός στην Αμερική. 

Πριν από λίγους μήνες είχε έρθει σε επαφή με τον Πρόεδρο του Γηροκομείου, Στέφανο Αποστόλου, δηλώνοντας την πρόθεσή της να συνεισφέρει οικονομικά στην εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος. Ο κ. Αποστόλου την ενημέρωσε για το πρόβλημα που υπήρχε με το σύστημα θέρμανσης και η Μαρία Κουλμανδά κατέβαλλε περίπου 10.000 ευρώ για να αποκατασταθεί η λειτουργία των εγκαταστάσεων, όπως και έγινε.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση, το προσωπικό και οι τρόφιμοι της Ζαχάρειου Πρότυπης Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Παρασκευής, ευχαριστούν θερμά την κ. Κουλμανδά Μαρία του Ιωάννη για την συγκεκριμένη δωρεά σε επιστολή που έστειλαν στην ίδια παραμονές των γιορτών, στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων τα εξής: «Με την παρούσα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν την επισκευή των εγκαταστάσεων θέρμανσης του Ιδρύματός μας και είμαστε ευγνώμονες που χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά σας τόσο οι τρόφιμοι του Ζαχάρειου Ιδρύματος όσο και οι υπάλληλοι απολαμβάνουμε την θαλπωρή της ατμόσφαιρας». Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να τοποθετήσει στην κεντρική είσοδο του Ιδρύματος μαρμάρινη πινακίδα με το όνομα της δωρήτριας, σε ανάμνηση και γνώση της σημαντικής προσφοράς της.  

spot_img

More articles

spot_img
spot_img