Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Δώστε τη Φλόγα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μετά τη συγχώνευση του 11ου με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, ο ενιαίος πλέον Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προχώρησε στην έκδοση ενός καλαίσθητου ημερολογίου-ατζέντας για το 2023, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα την ανακύκλωση, περιλαμβάνοντας ζωγραφιές των μικρών μαθητών για το πώς αντιλαμβάνονται τα οφέλη από αυτή τη διαδικασία. Αξιέπαινη είναι η απόφαση του Συλλόγου να στηρίξει με 2 ευρώ από το κάθε ημερολόγιο τον Σύλλογο γονέων παιδιών με καρκίνο, Φλόγα, εδώ στη Μυτιλήνη, καθώς έχουν δημιουργήσει παράρτημα με πρωτοβουλία που πήραν τρεις γονείς και η προσπάθεια πραγματικά είναι ιερή.

Το ημερολόγιο κοστίζει 5 ευρώ και αξίζει τον κόπο να το προμηθευτεί κανείς και για να ενισχύσει τη Φλόγα, αλλά και για να το έχει όλο το 2023. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον γεωπόνο και δραστήριο πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μανώλη Θαλασσέλη στο 6974347 864, καθώς επίσης και με την καλή συνάδελφο την Πέλλη Γιακουμή, που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο και μπορούν να τη βρίσκουν στο κανάλι Αίολος.

Δώστε τη Φλόγα αγαπητοί αναγνώστες αυτές τις γιορτές, όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτούς που στηρίζουν τις οικογένειες που έχουν παιδιά με καρκίνο.

spot_img

More articles