Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Έδωσαν όλοι το παρών για τους πάσχοντες

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μία ξεχωριστή εκδήλωση συνδιοργάνωσαν την Κυριακή το απόγευμα, στο καφενείο Πανελλήνιον, ο Σύλλογος Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Μυτιλήνης και ο Λεσβιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων ΗΩΣ, καλώντας πολίτες και τοπικούς φορείς για έναν καφέ ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες, ενώ με την ευκαιρία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Οι πρωτοβουλίες που έχει λάβει η πρόεδρος του Συλλόγου Πασχόντων και Φίλων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Ταξιαρχούλα Ψαρρού, βγάζουν στο προσκήνιο και τους δύο συλλόγους και αυτό φάνηκε από την εκδήλωση με τη συμμετοχή αρκετών εκπροσώπων φορέων, πρόεδρων Συλλόγων, καθηγητές κ.ά..

Την εκδήλωση τίμησαν ο Βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, η Αντιδήμαρχος Δήμητρα Αλεξανδρή  που στέκεται κοντά στους δύο Συλλόγους, ο επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Γιάννης Σπιλάνης, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Βοήθεια για το παιδί και τον έφηβο-HELP» Παναγιώτης Τσουκαρέλλης, η πρόεδρος του Κέντρου Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία «ΚΥΨΕΛΗ» Βάνα Αλατερού και ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης ο κ. Αχλάδας.

Ξεχώρισε η παρουσία του Βασίλη Χατζηελευθερίου, ο οποίος δώρισε κάποια έργα του στον Σύλλογο για το Bazaar που σχεδιάζεται το επόμενο διάστημα.

Τέλος, η ψυχολόγος Ελεάνα Μπούζουκα μίλησε στα μέλη και τους φίλους των Συλλόγων για τις επιπτώσεις της πανδημίας στα αυτοάνοσα νοσήματα και στην σκλήρυνση κατά πλάκας και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο διαχείρισης του Covid.

Στην εκδήλωση διανεμήθηκε ατζέντα σχετικά με τα αυτοάνοσα νοσήματα και την σκλήρυνση κατά πλάκας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img